Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért tekintek így magamra?...

Miért tekintek így magamra? (lent)

Figyelt kérdés

Tehát ha mondjuk a külsőt nézzük. Ránézek egy lányra (mondjuk csak az alkatát nézem) akkor eszembe jut hogy: ÚRISTEN! Milyen szépek mások és én milyen dagadt vagyok meg milyen ronda... Bűn ilyen fejjel/alakkal/testtel/stb. járkálni az emberek között.

Ha valakire, akiben van akár csak 1 dolog ami pozitívum:

ÚRISTEN, hogy lehetek olyan béne hogy nem vagyok rá képes... bűn ilyen aggyal élni...

Tehát mindig ez van. A külsőmmel főleg és még az is fokozza hogy anyukám mindig piszkál a külsőm miatt (nem szeretnék képet felrakni) azért hogy emiatt talán majd úgy döntök hogy valahogy megszépülök vagy nem tudom hogy gondolja... meg van egy lány (mindenkivel ezt csinálja és én ezt tudom) aki mindig azt csinálja hogy odamegy a közelembe pl 3m -re és elkezd fintorogni. ÉS ezért nagyon rossz érzésem támad... pedig tudom hogy mindenkivel ezt csinálja és hogy csak azért csinálja velem jobban mert engem nagyon utál... de akkor is....

Vajon miért lehet ez velem? Hogy lehet rajta segíteni?

14/L

2011. jún. 5. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Magad Uram, ha szolgád nincsen!

Neked kell áldozatokat hoznod, - elismerem, nem is keveset!

Javaslom, kezdjél el rendszeresen mozogni, - kifejezetten a kocogást ajánlom. Próbálj meg az eddigieknél is jobban adni Magadra, - kényeztesd a bőrödet testápolóval a tisztálkodás után! Diszkrét parfümfelhővel tedd Magad sejtelmessé, - "elérhetetlenné"! Ápold rendszeresen - és precízen a fogaidat, - ha erre nem figyeltél eddig az elvárható mértékben! Ha szabályozásra szorulnak a fogaid, ne késlekedj, - addig tetesd rendbe azokat, amíg el nem kezdenek szuvasodni, mert a leggondosabb ápolás sem ér semmit, ha nem érhetőek el a fogkefével a fognyakak! Változtasd rendszeresen a hajviseletedet! Próbálj meg - a lehetőségeidet szem előtt tartva - igényesen öltözködni! MOSOLYOGJ! - A magabiztos mosoly az ellenségeidnek könnye, az életerő mutatója! Próbálj meg nyitott lenni minden fajta ismeretre, - ki fog az kerekedni, hogy melyeket fogadja be könnyebben az elméd, de ameddig ez nem egyértelmű, addig mindenféleképpen széles látókörűnek ajánlott lenned!

A barátságos, természetes viselkedésű embert hamarabb el, befogadják, - az ember a rokonait, munkatársait nem választhatja meg, de a barátait annál inkább.

Ezek JAVASLATOK, - nem "parancsok", - ha egyiket sem fogadod meg, akkor sem történik semmi, - legfeljebb írtam 10 percen keresztül a semmire.

Mindezektől függetlenül kívánok Neked jó egészséget, következetességet, kitartást, - ha valamelyik tanácsomat megfogadnád!

2011. jún. 5. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Igazából lehet hogy nem az a baj hogy rossz az alakom (bár tényleg lehet rajta javítani) de a hozzáállásomon kéne segíteni... :S mert ugyebár nagyon sokan mondják hogy tök jó az alakom meg szép vagyok meg minden, csak az a baj, hogy én nagyon rondának ítélem meg magam...

pl ma nagyon rosszul éreztem magam, amikor a vonaton egy fiú osztálytársam egy lányra aki pont elment mellette (ismerem a fiút, nem olyan hogy ilyeneket szokott mondani vagy most a csajozásra állna a feje vagy ilyesmi) hogy "Ez a csaj k*rva szép." egy másik fiúnak... és közben annyira rondának éreztem magam, pedig pont nem láttam a csajt, csak a hátát... tehát nem az hogy nem tűröm hogyha mást dicsérnek, hanem inkább az van nálam, hogy akkor azért érzem rosszul magam, mert én viszont szerintem ronda vagyok... :S

de azért köszönöm a tanácsodat!

2011. jún. 5. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:

43 éves férfiként adtam Neked a fenti tanácsokat.

Válaszodat olvasva, oktalan kishitűség lakozhat Benned, - ennek nem volna rossz tudni az okát.

Egy esetleg jobban szeretett, jobban dicsért, többször - szülők által - favorizált testvér...

Egy testvér, aki jobban érvényesül közösségben, mint Te...

Esetleg nincs testvéred, de a Szüleid aggodalmai irántad "túlméretezettek"... Kell, hogy legyen ennek valami oka, - bár a korodbeli Hölgyeknél "általánosan elfogadott" - ez az általában csak ideiglenes jelleggel felszínre kerülő - identitászavar. - Mindig a saját adottságaikkal harcolnak ezek a Hölgyek, - közöttük Te is.

Ha "csak" ez a probléma, akkor bizony marad az, hogy megbékélsz a külső adottságaiddal, - és mindent megpróbálsz elkövetni, hogy a belső éned minél egészségesebb, teljes jelleművé formálódjon.

Bízzunk abban, hogy nem komoly a baj!

2011. jún. 5. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Még egy "baráti" - :) - tanács:

Azt javaslom, hogy soha se másokból indulj ki!

Te TE vagy! - A Kiskunbüdöskabátfalvi Piroska, pedig a Kiskunbüdöskabátfalvi Piroska, - ne akarjál Kiskunbüdöskabátfalvi Piroska lenni, ne akarj "tucatáru" lenni!

Próbáld meg önmagadat adni, bármi is történik!

Ezzel jársz hosszútávon a legjobban, - de ha nem hiszed, kérlek, kérdezd meg a Szüleidet is erről, amennyiben ez nem ütközik akadályba!

Vigyázz Magadra! Őszintén kívánom, hogy egészséges, sikeres legyél a jövőben!

2011. jún. 5. 21:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ez most nagyon sokat segített nekem! Nagyon köszönöm!!! Sokkal jobban érzem magam :)
2011. jún. 6. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!