Hogyan lehetnék társasági ember?
Vagy legalább társaságiBB.
Sziasztok!
A helyzet az,hogy elég visszahúzódó,nehezen kibontakozó lány vagyok,ami azzal jár,hogy ha új helyre megyek,akkor már előre félek,hogy sikerül-e beilleszkednem.Egyszerűen nem jut semmi eszembe,amiről beszélni lehetne,nem találom a szavakat,a megfelelő témát.Nem tudok rendesen nyitni az emberek felé.Ez nagyon zavar.Az a baj,hogy ilyenkor elkönyvelnek az emberek unalmasnak meg túl félénknek és nem is akarnak tovább közeledni felém,de ez nem így van. Ha igazán megismernének talán szeretnének.Aki igazán ismer az tudja,hogy jófej vagyok,aranyos és tudok én igenis szórakoztató lenni.Ezokból nincs sok barátom.Pedig nagyon szeretnék!Nagyon szeretnék eljárni bulizni,de nincsenek rá alkalmas személyek akikkel elmehetnék.Szeretnék barátokat!
Ráadásul nem is olyan rég csatlakoztam egy nyelvtanfolyamhoz,ahol már van egy kis kialakult társaság,így még nehezebb beilleszkednem,pedig be szeretnék,mert aranyos kis csapatnak tartom őket.Csak nem találom a közös hangot,egyszerűen nem találom.
Kérlek segítsetek nekem!és kulturált válaszokat kérek.
16/L
Én is így vagyok.Úgy próbálom fejleszteni a kommunikációképességem,hogy megismerek új dolgokat,nyelveket,és próbálok olyan érdeklődésű emberekkel megismerkedni,akik hasonlóak hozzám.. szóval ha valakit a nyelv érdekel,ott már van is miről beszélni;) veled se unatkoznék szerintemxDD
Én is nehezen nyílok meg,de ha megnyílok,akkor be se tudom fogni a számat..:XxD
Ha megtaláltam a közös hangot én sem bírom befogni :D De olyan nehezen megy.100ból ha 5ször sikerül :(
Adjatok még tanácsokat,bármit.Hogy hogyan építsek fel egy beszélgetést,milyen típusú dolgokkal,kérdésekkel kezdjek...
Amúgy az a vicces,hogy interneten jobban jönnek a szavak XD de élőben jobban szeretek viszont beszélgetni,ha már sínen vagyok.
Jaj hát ezzel én is így voltam, meg még vagyok néha :D Vannak emberek akikkel egy szót se tudok beszélni pedig már ismerem egy ideje, de van olyan akivel az első pillanattól meg van az összhang, ez azért ritka eset :D
Hidd el vannak olyan emberek akik hajtanak azért, hogy jobban megismerjenek nekem van erre egy megtörtént eset is, egy egész éjszaka átdumálása h többet húzzon ki belőlem vagyis többet beszéljek azzal a bizonyos emberkével :DD Én is nehezen illeszkedek be, ez volt a középsuliba 9.be vhogy senkivel se spanoltam le igazából, de aztán jött a 10. és hipp-hopp vhogy más lett az egész, igaz ez már másik suli de itt már jobban ki is nyíltam mert jól éreztem magam a társaságba :))
Először is kezdj el ismerkedni erre megfelelő az a nyelvtanfolyam amire jársz, közös téma is, és biztos vannak benne szimpatikus emberek..közeledj hozzájuk, kérdezd meg hova járnak suliba meg egy csomó mindent lehet, ez ált.ba nekem spontán jön.. Hát a bulizás nem nagyon szoktam de azért megesik havonta de régebben még ennyiszer se.. Legyél nyílt az emberek felé, érdeklődj utánuk és ők is fognak, meglátod sikerülni fog! (:
..am kicsit hosszúra sikeredett :D
"Én is nehezen illeszkedek be, ez volt a középsuliba 9.be vhogy senkivel se spanoltam le igazából, de aztán jött a 10. és hipp-hopp vhogy más lett az egész, igaz ez már másik suli de itt már jobban ki is nyíltam mert jól éreztem magam a társaságba :))"
Ez azért lehet,mert ott inkább olyan emberek voltak,akik nyitnak feléd.Az a baj,hogy ha nálam valaki nem kezdeményez,azaz nem nyit felém,tehát nem érzem,hogy érdeklődik irántam,azzal nem nagyon tudok mit kezdeni.Hiába kérdezgetek meg próbálok beszélgetni vele,ha úgy érzem,nem érdeklem őt.Azokat az embereket irigylem,akik ebből a helyzetből is ki tudják vágni magukat és felkelteni a kicsit passzívabb emberek érdeklődését is.Ilyen szeretnék én is lenni :)
"Először is kezdj el ismerkedni erre megfelelő az a nyelvtanfolyam amire jársz, közös téma is, és biztos vannak benne szimpatikus emberek..közeledj hozzájuk, kérdezd meg hova járnak suliba meg egy csomó mindent lehet, ez ált.ba nekem spontán jön.. Hát a bulizás nem nagyon szoktam de azért megesik havonta de régebben még ennyiszer se.. Legyél nyílt az emberek felé, érdeklődj utánuk és ők is fognak, meglátod sikerülni fog! (:"
Próbálgattam ezt is,de még nem éreztem,hogy érdekelném őket.Pedig próbáltam tényleg ismerkedni,de nem találtam a közös hangot.Azt meg nem szeretném,hogy nyomulósnak higgyenek.De azért még próbálkozom,remélem sikerül :)
Köszi!
hát nehéz az ilyen helyzet :\
de vannak olyan emberek akik pl. új suliba kerülnek és már első nap mindenkivel dumál, jóba lesznek, hogy találják meg ilyen hamar a közös hangot?! ismerek ilyenféle embereket és mindig csak nézek h-h lehet ilyen egyszerűen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!