Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ereztetek azt, hogy most nem...

Ereztetek azt, hogy most nem tudjatok mikent tovabb? En most igy vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Iden erettsegizek. Volt egy jo baratnom akivel megromlott a kapcsolatom, sajnos sok embert ellenem forditott, es igy ugy erzem utalnak az osztalyban...Pedig nem adtam okot igazabol erre senkinek.

A baratommal is osszevesztem akivel ket napja nem beszelek (egyebkent masfel eve vagyunk egyutt)...

Regebb mindenkivel joban voltam, es most megvaltoztak a dolgok...Meg mindig sok baratom van, de megis egyedul erzem magam. Nem tudom mit lephetnek, mert igazabol megbantottnak erzem magam, es csalodott vagyok. Nem epp kellemes ez foleg igy utolso evben erettsegi elott:(

2009. márc. 18. 16:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is jártam így egyszer, mondjuk az általánosban volt.

Volt az osztályban egy csaj, aki a legszebb és a legokosabb volt köztünk.

De ezt ki is használta, mindenkit irányítani akart és mivel mindenki imponálni akart neki, ezért hagyták is magukat irányítani, meg behódoltak, meg ilyenek.

Persze a háta mögött mindenkinek meg volt róla a véleménye.

Egyszer úgy adódott, hogy megmondtam neki a véleményem.

Hallod?

Az egész osztály ellenem fordult.

Pedig tudtam, hogy sokan azt gondolják, amit én, csak nem merik elmondani.

Úgyhogy ők nyaltak tovább a csajnak, engem meg mindenki került, mert én nem voltam menő.

Na mindegy, csak azért meséltem el, hogy nem vagy egyedül, sajnos a klikkeknek mindig van vezetőjük, a majmok meg mennek utána...

Ne sajnáld azt a barátságot, ami ennyire negatívan hat rád.

A pároddal meg ha igazán fontosak vagytok egymásnak, meg lehet beszélni.

Ha úgy érzed te is hibás vagy és szereted őt, akkor nosza rajta, félre a büszkeséggel és tessék felhívni, vagy sms-t írni.

Ha meg ő volt a hülye, akkor meg is érdemli, ha esetleg elveszít téged.

Amúgy meg szerintem az osztályba legyél mindenkivel normális, aztán majd kiderül ki olyan érett, hogy ő is normális legyen veled.

A hülyéket le kell sz@rni, úgyis nemsokára megszabadulsz tőlük.

Kitartás!!!!

pusz.

24/L.

2009. márc. 18. 17:28
 2/2 A kérdező kommentje:
Tokeletesen igazad van:) koszonom...:)
2009. márc. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!