Népszerű vagy?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 20:32
21/33 anonim válasza:
inkább irigyelt...
habár ha az népszerűségnek számít h mindenki tudja ki vagy neked meg lövésed sincs h kik ők akkor vszeg igen... nekem nem jön be mondjuk.
22/33 anonim válasza:
Hát végül is..hazudni nem fogok,szóval igen.
23/33 anonim válasza:
Hát, necces kérdés... Ha a népszerűség azt takarja, hogy az egész suli ismer, rohadtul nem vagyok az. Ha viszont inkább az a kérdés, hogy az osztályom szeret-e, (észrevételeim szerint) igen a válasz. Pedig én abszolút 'ami a szívemen, az a számon' típus vagyok, mégis az jön le, hogy sokan bírnak. Nem is értem, miért.:D
24/33 anonim válasza:
Népszerű vagyok, ismer az egész suli... Eddig azt hittem ez sok embernél így van
25/33 anonim válasza:
az szretnék lenni, hátt, egy 10-es skánán kb 4-5 sajna, de az is töb mint a 0 :) mert TE?
26/33 anonim válasza:
Hát... A suliban, sőt a környéken is mindenki ismer, és a "híres-neves-fészbúkon" meg úgymond netceleb vagyok azzal a 2500 ismerősömmel.. >< De kicsit idegesítő mondjuk:D
27/33 anonim válasza:
kettő között arany középúton, egészséges szinten
28/33 anonim válasza:
hát engem meg a kedvenc barátnémat sztárnak tekintenek :D de ez nem mindig előnyös mert általában irigyek az otársaink és vagy nem beszélnek velünk vagy kibeszélnek... de fantasztikus népszerűnek lenni.
29/33 anonim válasza:
engemis ismernek a suliban, de nem vok népszerű xd az osztálytársam (csaj) a városban, ahová suliba jár, a falujában meg a környéken is ismeri az arcokat:Dés senki sem szidja, meg nem nézik le, mindenki csak hülyül vele, a lányok meg vele barátkoznak, a fiúk körülötte vannak:D (sztem meg 1 p*csa xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!