Ha valaki bevállal valamit, aztán miért kezd el panaszkodni?
Figyelt kérdés
Engem eléggé idegesít.pl. Valaki szül egy gyereket aztán meg jön panaszkodni hogy neki milyen rossz és nehéz.Mondjuk nem ez a legjobb példa de szemlélteti a dolgot.2009. márc. 16. 17:19
1/5 anonim válasza:
Mert az emberek általában szeretnek szenvedni, panaszkodni.
2/5 anonim válasza:
Most valamelyik kerdesrol jutott ez eszedbe? Mert epp ezen a babas dolgon en is kitudok akadni, de orulten. De tudod min a legjobban? Amikor azt irjak, hogy a szeretet a lenyeg!!!! Ja, mert abbol lehet gyereket nevelni. Nem tudom hol. Utalom az ilyen nem oszinte, csak na, irjak valamit valaszokat.
Es hat igen, sokan hiteleket vesznek fel felelotlenul, es gyerekeket szulnek felelotlenul. Ha meg megmondod az igazat, lebunkoznak.
3/5 anonim válasza:
Én ezt úgy vettem észre, hogy adott mondjuk egy terhes ember. Nagyon boldog, mert gyereke lesz, és van mivel felvágnia mások előtt. De miután megtapasztalj a hátrányokat már nem tartja olyan jó dolognak, és mivel muszáj beszélnie, inkább panaszkodik.
4/5 anonim válasza:
Van aki szereti sajnáltatni magát.
5/5 anonim válasza:
Az ilyesmi engem is nagyon ki tud akasztani.Sok ember nem tudja ertekelni a jo dolgokat mint ahogy montad a gyerekszules,inkabb orulnie kene hogy neki van es egeszseges,nem pedig panaszkodni,mindenert.Es meg azt nem birom,de nagyon,hogy nehany ember "muszalybol" elvallal valamit hogy ne mondjak,hogy "sz@r a magyar" aztan kesobb panaszkodik hogy ilyen volt s olyan volt,ha tudta a kovetkezmenyeket es elvallata akkor kesobb kussoljon.Az ilyenek ugy feltudnak idegesiteni hogy csak na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!