Ki szeretnéd magad panaszkodni?
Mert én igen.Ha te is vágj bele.
Úgy felbaszták ma az agyam.
Vettem egy gyönyörű fekete szekrénysort az egyik áruházban.Csillámos szegélye volt azért tetszett meg.Kifizettem,és mikor ma kiszállították egy rohadt egyszerű minden csillogás nélküli fekete szekrényt láttam.
Az a lényeg hogy mikor felhívtam őket hogy nem is azt hozták ki amit megvettem,(már szinte kiabáltam)meg MERÉSZELTÉK kérdezni hogy:
-Magának nem elég a csillám nélküli szekrény?-
-NEM!(Ordítva)Direkt azért vettem meg!!!
És nekik állt fejjebb.Volt merszük a szememre vetni.
Nem akarok ebből faji kérdést csinálni,de az köcsög magyar és az köcsög cigány között semmi külömbség nincs(sok tapasztalat)
Nekem sérültet hoztak ki... ennyit a bútorvásárlásról -.-
Nekem am az egész nyaram, sőt évem egy nagy katasztrófa. Az öngyilkosságról barátom beszélt le, ő az egyetlen jó dolog az életemben, amúgy családi élet 0, suliban őrület határán, anyagi minusz, lassan a szerelmi is oda ér... Volt egy balesetem, agyrázkódás, amnézia, 3 hét kórház...
Úgyhogy ha valami gondod van gondolj rám, és meglátod h nem is olyan nagy az a baj.
Ohh ne aggódj nem vagy egyedül probléma téren...
Ez szörnyű volt.Nekem sem volt jobb nyaram,de a tied ezerszer rosszabb volt.
Akkor úgy nagy vonalakiban én is elmondom az egész nyaram.
Egész nyáron intézkedtem a költözésre,(ezért volt a szekrény)idegbeteg lettem,túl adagoltam az antidepresszánst,kórház,kiraboltak négyszer,alig volt már pénzem és kiderült hogy most a 26 éves fiamat és a nőjét is nekem kell tartanom(minden téren),az apám meghalt,még márciusban eltörtem a karom,a háznál a munkások bénáznak,pedig már el kell vinnem innen a családomat,visszatértek a rémálmaim,a klausztrofóbiám,a lányommal a fiúja úgy bánik mint valami mosott ronggyal,de nem,ő kitart mellette,akárhogy is ordítok rá hogy ez a gyerek csak játszik vele,a fiam már 3 hónapja nem talál munkát,a nője meg utál engem és lusta elmenni dolgozni,és most én gondolkodom öngyilkosságon.Konkrétan már megpróbáltam,de letettem róla.Önzés lenne jelenleg a részemről,nem?
Ne haragudjatok a kisregényért,de ömlöttek belőlem a szavak.
Mondjátok nyugodtan.
http://www.youtube.com/watch?v=pFq1eT9tMJ4
Most ez a szám az, ami visszaadja a hangulatom. Főleg zenéből szoktam erőt meríteni és jókedvet :)
Remélem mindenki szerncsétlenség-sorozata véget ér és nem lesz szükség panaszkodásra ;)
Nektek sokkal rosszabb minden, mint nekem:-(
Úgyhogy inkább nem is nyavajgok itt.
:-S
Hát a jelenlegi hejzetüknél még az sokkal jobb lenne ha egy meleg kapcsolatban szerencsésebbek lennének mint a jelenlegiben...
Tényleg elég pocsék év volt.Hát igen...ha körülnézünk látjuk hogy azoknak is rémálom volt akik miatt mi magunk idegeltünk...
Azért nem közeli uncsitesó ugye?Ha nem akkor sok sikert:)
A tűtől meg ne kaksizz,csukd be a szemed és próbálj nem ránézni a tűre.
A zenét külön köszönöm.Eltaláltad.
És mi az hogy nem panaszkodsz?!Gyerünk tessék kiadni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!