Miért vagyok ennyire rosszindulatú?
van egy csaj akit gyűlölök, mert annyira buta, hogy az már felháborító, de nem lexikálisan. hajajj, de ilyen intelligencia szintje is elég alacsony, ilyen erkölcsi kérdésekben. Borzalmasan fel tud idegesíteni a butaság és a hülyeség.
Matekból fel van mentve. alapból alacsonyabb szintről indul ( de ezt az egész matekosdit az alsós tanárja csinált elküldte, és azóta ilyen)
És nagyon idegesít, hogy szerintem nem is szép, de iszonyat beképzelt, visítozik, szépnek találja magát, ésésés.
Én mondjuk úgy hogy csinosan öltözködöm ( nem beképzeltségből, tehát. na mind1)
Még beszélni sem tud, nem úgy, hogy dadog, hanem nem mer megszólalni, régebben segítettem neki kinyílni, magabiztosabbá tenni, mert a kommunikáció elég fontos szerepet tölt be az életünkben. És nagyon beképzelt, most a barátnőitől elpártolt és van egy gyerek akibe nagyon szerelmes volt régen. de ilyen tipikus szívjuk a cigit reggel táskák a szemek alatt majd lesz valahogy élet. Most ő is beállt közéjük és a minap nagyon sokkolt, hogy elkezdett cigizni, és iszonyat beképzelt a csaj, de már mástól is visszakapta, hogy beképzelt. De annyira felidegesített a dolgaival mikor jóban voltunk, és mióta külön váltunk ( én már régebben odébb álltam tőlük, és jobb volt nekem egyedül, de vannak iskolán kívüli barátaim)
a butaság, és a semmit tudás, Ez a tipikus csak mosolyogj mert ha megszólalsz nagyon leégsz.
Végig akarom nézni ahogy pofára esik, képébe röhögni nem akarok, csak szembesíteni vele, ha esetleg nekem jobb jövőm lesz. És már azt a szépségét ami állítólag van neki a cigizéssel el fogja veszíteni a bőre miatt és nem is tüdőzi le a cigit.. tehát.
Nagyon rosszat akarok neki de miért?
Miért vagyok ennyire bunkó?
gondolom, hogy sokan a beképzeltségre és a féltékenységre fogják alapozni válaszukat, de nem hiszem. Mert sokaknak akarok rosszat, fiúknak is. De miért?? ( Gondolom ezt majd az élet második részében visszakapom, amennyi gyűlöletet sugárzok magamból. )
17/L
( barátnőimtől akik suliban voltak 5 hónapja elváltam tőlük, mert idegesítettek a kislányos röhögések, és a gyerekes viselkedés, ez a pár hónap nagyon megváltoztatta nézeteimet).. ha esetleg ennek lehet e valami köze a gyűlöletem megnövekedése egy bizonyos személy után.
nem, egyszerűen s*ggfej vagy.
ez a felsőbbrendűségtudat munkálkodik benned, de valójában te sem lehetsz okosabb. ha mégis okosabb lennél, akkor is az ő szintjére visz téged a rosszindulatod.
én sem vagyok egy jó ember, mert bár én konkrétan rosszat nem akarok snekinek, sok embert nem ekdvelek. nade mégis nálad sokkal jobb vagyok, mert én a szemükbe is mondom. nem lesz jobb jövőd. semmivel se.
bár még van esélyed rá hogy kinövöd, de egyelőre sokkal szerencsétlenebb hülye vagy mint ő, ennyiből legalábbis.
én is a szemükbe mondom, csaj tudja is, látja is rajtam, hogy ennyire. tehát.
elismerem, r*hadék vagyok, de nem tudok megváltozni. Van egy barátnőm. totál ugyan olyan mint én, vele jól érzem maga.
de tudom , hogy így nem tudom majd megállni a helyem az életben, ha utálom az embereket
de egyenként így nem, tehát oda jön hozzám értelmes, beszélgetünk, mert akkor kifejezetten jól esik.
Tehát. tisztában vagyok magammal, tudásommal, lexikális és erkölcsi tudásommal, hogy úgymondjam.
Könnyű les*ggfejezni a kérdezőt, csak azzal nem oldunk meg semmit. Feltette a kérdését, tehát nyilván látja, hogy valami nem jó így.
Kérdező, szerintem ennek a lánynak az esetében ott a kulcs, hogy idézem: "...régebben segítettem neki kinyílni, magabiztosabbá tenni (...) De annyira felidegesített a dolgaival mikor jóban voltunk, és mióta külön váltunk..." Szóval szerintem valahol úgy érzed, hogy te mellé álltál, de ő nem viszonozta ezt feléd.
Mielőtt lepontoznának, hozzáteszem, hogy attól még ez nem helyes, de nyilván akkor is van valami kiváltó oka.
Próbálj meg lenyugodni és jó dolgokra koncentrálni, mert így nem sok örömöd lesz az életben. A legszebb öröm a mondással ellentétben nem a káröröm, hanem amit meg tudsz osztani másokkal. Esetleg vezesd le másképp ezt a sok feszültséged, sporttal például. Egyébként nem csak a cigizés árt a bőrnek, a harag, a gyűlölet, a keserűség épp úgy kiülhet az arcodra és nyomot hagyhat rajtad.
23/L
pedig az én utált személyem 176 centi :D
utolsó előtti köszönöm szépen a megértőbb választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!