Miért vagyok rosszindulatú anyuka?
Hát,vécére én sem tudok egyedül elmenni...... Ülök a budin, a 11 hónaposom meg áll velem szemben, és a letolt bugyimba kapaszkodva vigyorog! :))
A kérdésre válaszolva, én nem voltam túl rózsásan a szülés utáni 6-7 hónapban, kornkrétan olyan durva depresszióm volt, hogy 10 hétig jártam pszichiáterhez.
Ha aludt a baba, csak sopánkodni tudtam, pihenni nem, fésülködés, fogmosás óne, este 5-kor már pizsiben voltam...
Idekopizom a válaszomat egy másik kérdésre, én így oldom meg. Talán nektek is sikerül, apa vagy a nagyik segítségével.
"Náunk anyósomé fixen a csütörtöki nap "láthatásra" (apósom már sajnos nem él). Ilyenkor 3 körül jön, és kb 8-ig marad. Én mindent ilyenkorra időzítek (bevásárlás, pedikűr, fodrász stb.). A fiam fél 4 körül ébred, én akkor lelépek, ő szépen pelenkázza, megeteti, és utána játszik vele, amíg én megjövök. Nekem bőven elég az a 2-3 óra hogy kikapcsoljak, feltöltődjek, a fiam is kibír már ennyit (igaz, ő már 11 hós), ha a férjem hamarabb hazaér, ő is csatlakozik pl. vásárolni, így kettesben is vagyunk."
Hát, valahogy így. Eleinte ezt el sem tudtam képzelni, és nekem is volt, hogy este 1/4 10-től 10-ig pediküröztem otthon magamat......
Én is ilyen vagyok:)
Fodrásznál április óta nem voltam:( Segítségem van: anyukám szívesen vigyáz a kisfiamra, de mivel nagyon kötődik hozzám a picur, ezért csak kb. havonta 1x hagyom rá.
Tegnap volt lenn a téren egy anyuka: természetesen a mobilján lógott;) LV-os táskával a vállán és D&G farmerben feszített, majd mikor hazaindultak, akkor láttam, hogy Audival jöttek. A nő totál kifestve, kibontott, hosszú haj, ápolt volt és nagyon csinos. Mit ne mondjak, irigyeltem... Régen én is ilyesmi voltam (persze LV és D&G akkoriban sem volt:)). Igazából ma már csak a játszótérre járunk, ahová nem érzem, hogy nagyon ki kéne festenem magam, és csak egy egyszerű farmert húzok fel, sportcipővel.
első vagyok. Ne rágd magad ilyesmin. Egyébként én is szoktam irigykedni. Van egy barátnőm, 29 éves. Vérvörös a körme, vastag, dússzálú festett fekete haja van, mindíg ki van festve, állandóan tűsarkúban jár. 10.-ben úgy nézett ki, mint a kölcsönkérés. 12.-ben vett egy 180 fokos fordulatot, szinte rá sem ismertünk. És a csúcs, hogy még magas is, 170 cm, szóval nem is látszik rajta, hogy pár kiló plussz van rajta. 4 éves a kislánya. Nagyon szeretem őt, de igen, néha én is irigy vagyok rá, mert ad magára, szépen néz ki. Szerencsére a párom nem találja őt olyan vonzónak, mint én, neki én tetszek úgy, ahogy vagyok. De azért szokott zavarni, ha egymás mellé állunk...
Na, most, hogy kipanaszkodtam magam, és lefeküdt a kicsi, majd megmanikűrözöm magam, hogy jobb estém legyen:)
mit jelent az, hogy gyököt kell belőlük vonni? :)))
Én nem vagyok csini, de érdekel >)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!