Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudom meg, hogy valaki...

Hogyan tudom meg, hogy valaki tényleg egy jó barát? Hogy ő egy IGAZbarát?

Figyelt kérdés
2011. máj. 27. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Azok az igaz barátok,akik jóban-rosszban veled vannak és kisegítenek a bajból.:')
2011. máj. 27. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlót mondanék... melletted áll a legnehezebb időkben, és segít... :D Ésss ezen felül nagyon jól megismeritek egymást, szabadabban tudtok viselkedni egymás társaságában mint máshol.
2011. máj. 27. 17:58
 3/7 Vree ***** válasza:

Az a jó barátság amit nem tesznek próbára, mondta egyszer egy bölcs ember. :)

A klasszikus példa nyilván az, hogy melletted áll-e a bajban. Könnyű valaki mellett állni amíg az nem jár hátránnyal, csak előnnyel, más dolog hogy segít-e akkor is ha semmi haszna nincs belőle.

De mondok egy másik szemszöget is. Az az igaz barát, aki boldog, ha segíthet neked. Nem minden ember bátor, vagy hasonló hozzád. De van valaki, akit boldoggá tesz ha veled lehet, ha támogathad téged: nem panaszkodik vagy húzodozik ahogy másokkal tenné hanem boldog, őszintén.

Vagy itt van ez az ötlet: "A jó barát az aki kivált téged a börtönből egy részeges éjszaka után. A legjobb barát az aki ott ül melletted."

2011. máj. 27. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :)
2011. máj. 28. 09:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem azaz igaz barát, aki sír amiatt, hogy börtönbe kerültél. Hanem az, aki ott ül veled a börtönben és veled sír. :) ~ Remélem érzed, hogy mit akarok ezzel mondani.
2011. máj. 30. 22:49
 6/7 A kérdező kommentje:
igen igen ... nagyon szépen köszönöm :)
2011. jún. 18. 22:12
 7/7 anonim válasza:
Szerinted joo az ha azt mondom egy barátomnak h haver mert én méshol laktam sok ideig megtudnál bocsájtani nekem lehetne olyan a kapcsolatunk mint régen??és az igazi barát mindig ki áll melleted h még nincsen igazad akkor is
2011. jún. 19. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!