Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek előny az, hogy 14...

Szerintetek előny az, hogy 14 éves vagyok és 18 -nak néznek?

Figyelt kérdés
Néha zavar néha meg jó hogy ennyien megbámulnak és beszólogatnak pedig nem érzem szépnek magam mások meg szépnek tartanak meg ilyesmni.
2011. máj. 23. 15:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
engem meg néztem már 13 évesen 15-nek de szerintem annyi vagyok amennyinek látszok és az 15.. :D
2011. máj. 23. 21:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. máj. 24. 18:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nem előny, de hátrány sem. Én 15 vagyok, engem is idősebbnek néznek, de azért nem árt, ha vigyázol, mert velem pl. volt olyan, hogy egy nálam jóval idősebb pasi nyomult rám és mikor mondtam mennyi vagyok akkor eléggé meglepődött.:/

Viszont volt egy nő aki azthitte 13 vagyok szóval nemtudom, akkor most pontosan hogy is van:D

2011. jún. 5. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!