Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés
5-en együtt kellett mennünk vhova, nevezzük őket úgy hogy Zs., T., F., M.(fiú) meg én(lány). És egyszer csak az út, amin mentünk 3 felé ágazott. F., Zs. és T. elmentek az egyik úton. Mi ott maradtunk M.-mel. Elindultam a második úton, M. a harmadikon. De ez a két út egymás mellett volt, és csak egy kis vékony drótkerítés választotta el egymástól. - Gyere M., menjünk együtt ezen az úton! - hívtam őt. - Nem, inkább itt mennék. - mondta M. Ígyhát elindultunk. Végigmentünk, és az út végén egy tisztás volt, és ott voltak házak. Csakhogy M. útja le volt zárva. Úgyhogy át kellett rajta másznia. Egyszer csak látom, hogy M. útján jön egy fekete motor és rajta három farkasember. - Vigyázz, M., mögötted!!! - kiáltottam. M. gyorsan átmászott, még éppen idejében, mert a farkasemberek el akarták ütni a motorral. Mikor átmászott, odaszaladt hozzám és belém kapaszkodott. Aztán az én utamról is jöttek a farkasemberek és le akartak minket lőni. Hirtelen a házakból fegyveres katonák jöttek ki, és elzavarták a farkasembereket, úgyhogy semmi bajunk nem volt. A katonák befogadtak minket. Aztán pedig felébredtem.
2009. márc. 14. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Azt jelenti, hogy holnap március 15-e lesz és nem lesznek nyitva a boltok.
2009. márc. 14. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
hát nem vagyok "álomelemző", vagy ilyesmi, de saját tapasztalataim alapján, szerintem M az egy fontos személy az életedben, és sokat gondolsz rá, T, ZS, és F pedig szintén fontos emberek, de nem annyira mint M, ezt az alapján mondom, h ők elmentek másfelé, de te M-el maradtál
2009. márc. 30. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt jelenti , hogy nem vagy normális
2009. dec. 2. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!