Hiszel a gondolatolvasásban? Hogy lehetséges ez?
még a kapcsolatom elején megbeszéltük barátommal hogy este elalvás előtt gondoljunk egymásra
és elalvás előtt volt egy olyan érzésem mintha mellette feküdtem volna és ő meg simogatta volna a fejem, és éreztem
és ő is valami hasonlót érzett kivéve a fejsimogatás :D
bár kétlem hogy ez gondolatolvasás lenne :D
Maximálisan hiszek benne,illetve már tényként kezelem.Egyszer valaki felhívta a figyelmemet rá,hogy nagyon sokszor kimondtam azt,amit épp abban a pillanatban ő akart volna,és szinte ugyanazokkal a szavakkal.(akkor csak mosolyogtam rajta,aztán el is felejtettem)De azután egyre többen mondták mások is,hogy valahogy "belehallok" a fejükbe,és volt olyan,aki már tudatosan zárta el azokat a gondolatait,(melyekről nem akart,hogy tudjak)ha a közelemben volt.
Többször meg is vizsgáltuk aztán ezt a telepatikus képességet.
Az első ilyen alkalom egy lánnyal volt,akit egyszer megkértem,hogy nagyon erősen gondoljon valamire,és próbáljon meg kizárni minden mást a gondolataiból.Megtette,én pedig kitaláltam szinte hajszál pontosan,hogy mire gondolt.Aztán ugyanerre kértem egy fiút is,és nála ugyanez történt.Aztán még két másik fiút kértem meg,hogy gondoljanak valamire,és az övéket is kitaláltam.
Elkezdtem utánaolvasni ennek,és az egyik magyarázat a jelenségre (az olvasottak alapján),hogy a víz jegyű emberek (Halak,Rák,Skorpió)sokkal fogékonyabbak az ilyen misztikumokra (ha szabad így nevezni),mint mások. (amit aztán igazolt az is,hogy a kísérlet résztvevői között volt egy Rák,két Skorpió,és egy Halak jegyű)
A másik dolog pedig az,hogy olvastam egy csomó másik ilyen személyről,akik hasonlóan kitalálják mások gondolatait,valaki még közvetett módon is,szóval ez a jelenség szerintem már nem új, és nem meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!