Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mégis hogy "verjem bele a...

Mégis hogy "verjem bele a fejembe", hogy szép vagyok?

Figyelt kérdés
Azt nem vagyok képes elhinni hogy szép vagyok. Mert az az érdekes, hogy pl. otthon szépnek látom magam, de ha az utcán elmegyek egy ablaküveg előtt és megnézem benne magam, akkor már nem ugyan az fogad... Ez engem zavar. Mégis mit tehetnék, hogy változzon a helyzet?
2011. máj. 20. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
teljesen ugyanígy vagyok ezzel én is! És megértelek! Én tudatosan nem nézek bele tükrökbe üvegekbe az utcán, mert tudom, hogy úgyis csak kiakadnék valamin. És esténként meztelenül alszom, hogy még jobban megbarátkozzak magammal.
2011. máj. 20. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is nyugodj meg, minden rendben lesz. :)

Mosolyogj. :) Keresd meg magadban a jót. Felejts el arra gondolni, hogy nem úgy nézel ki, ahogy szeretnéd, ne úgy gondolj a hibáidra, mint hibákra, hanem mint olyan dolgokra, amiktől különleges leszel. Gondolkodj pozitívan, vedd észre és értékeld a sok kis apró jót. Ha az emberek vidámnak látnak, nem azt helyezik előtérbe, hogy hogy nézel ki, hanem "Szinte ragyog körülötte a levegő az optimizmustól, és olyan kedvesen mosolyog, biztos tök jól el lehet vele beszélgetni..."-szerű benyomásuk lesz és mágnesként vonzod majd a figyelmüket. Az utcán azért láttad kevésbé szépnek magad, mert már valószínűleg aggódtál amiatt, hogy vajon milyennek látnak a többiek, viszont kétlem, hogy az embereknek úgy járkálnának az utcán, hogy nagyítóval keresnék a többi ember tökéletlenségeit és elborzadnának azon, hogy egy hajszálad nem úgy áll, ahogy kellene, vagy bármi hasonló. :)

Légy vidám, kitartó és bízz a sikerben - elvégre a szépség belülről fakad, vagy nem? :)

2011. máj. 20. 23:36
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
MONDJUK KERES EGY OLYAN EMBERT AKA RONDA ÉSAKKOR ÉSZREFOGOD VENNI HOGY VALAKINÉL AZÉRT SZEBB VAGY
2011. máj. 22. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!