Hogyan tudnám elérni azt, hogy ne érezzek?
Hát én nem vagyok egy nagy csajozós, de szerintem az lenne a reménytelen ügy, ha le se tojna, vagy lennézne és lenne is barátja. Ha csak zárkózott, akkor a "jó kulcsot" kell választanod, amivel "kinyitod" őt.:) Azaz, olyan személyiséget/viselkedést kell felvenned, aminek lassan, de biztosan, képes lesz megnyílni. A részletekben nem tudok segíteni:D
Alternatív válasz: Túl kell lépned rajta. Ezer módja van, valamin túllépni.
Nem tudsz nem érezni, inkább örülj, hogy szeretsz valakit, sok ember erre képtelen.
És ne add fel. A lánynak talán csak idő kell, és ez értékessé teszi őt, hiszen nem dobja oda magát (sem testét sem lelkét)az első jöttment férfinak. próbálkozz csak tovább, legyél kitartó, menekülni úgysem tudsz.
Sok szerencsét!
18/L
Az érzelmek jók. Visszajelzést adnak arról, jól vagy rosszul csinálod-e dolgaidat.
Jelen esetben úgy tűnik "csajozási problémával" állunk szemben. Ne az érzelmeidet próbáld elfojtani, tégy a kialakult helyzet ellen. Vagy érd el, hogy a csaj nyisson feléd (de legalább reagáljon a te nyitásodra), vagy hagyd békén, s hajózz más kikötőbe - ha értesz.
Persze, hogy a körtét tartod a legfinomabb gyümölcsnek, ha csak körtefátok van, s mást nem is kóstoltál, de amint kimész a piacra, rájössz milyen széles széles a kínálat.
Ne görcsölj rá erre a csajra, ismerkedj másokkal is. Meglásd, hamar észreveszed a többiekben is az értéket. Lesz akiben kevésbé, lesz, akiben inkább. S hamar feledésbe merül e leányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!