Ezt nem értem, elmondanátok a véleményeteket?
> Bocsánat,hogy én még nem akarok felnőni..
Ki mondja hogy most rögtön 'fel kell nőnöd'?
Ráérsz arra még...
hát még a szülés milyen undorító dolog!
szólj anyukádnak, hogy öltözzön fel zuhanyzás után, mert kiábrándító. :P
később változni fog a véleményed. habár a mai defektes lányok közt van aki utálja a gyerekeket.
képzeld el mekkora szeretet lehet az, ami rávesz egy anyát arra, hogy egy visító kakagépet ápolgasson
17:28-as:
> képzeld el mekkora szeretet lehet az, ami rávesz
> egy anyát arra, hogy egy visító kakagépet ápolgasson
Nem szeretet hanem ösztön.
Ogen jol mondtak ebbol latszik h meg gyerek vagy. Erre nem kell megsertodni - ebbol is latszik h meg gyerek vagy :)
Ami tok normalis 13 evesen.
Am en is ilyen voltam sot egeszen 18 eves koromig pff h nekem nem lesz gyerekem.
Most 20 vagyok de tudom h 3-at szeretnek :)
Valtozik majd amvelemenyed a hule hormonok miatt.
Am en is valtoztam de azert ha lesz ra lehetosegem tuti felveszek egy dadat :))
Szopiztatni meg lehet ugy is h 'lefejed ' a tehet es cumisuvegbol. Mondjuk az uj kutatasok szerint sokkal jobb ciciztetni a babakat mert ugy erosebb erzelmi kotodes meg egeszsegesebb felnottek lesznek erzelmileg is.
Most meg am felesleges ilyeneken ragodnod, sztem 13evesen sokan tartjak undinak ezt az egeszet.
Szerintem az állatoknál van anyai ösztön, az embernél ott van igen jelentős mértékben a szeretet is. Ha nem lenne, akkor sokkal több újszülöttet találnának meg kukában/kemencében/elásva/küszöbön...
De a kérdésedre válaszolva: ennyi idősen a csókolózást is undorítónak tartottam, aztán kipróbáltam:):) És egyébként is, ez a legolcsóbb módszer, és a gyereknek is ez a legjobb, a tápszertől csak a feje nő, ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!