Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért lehet velem? Ki...

Ez miért lehet velem? Ki lehet ezt nőni?

Figyelt kérdés

Van egy álomvilágom. De igazából az "álmaimban" nem én szerepelek, hanem mindig mások, mert nagyon sokszor másvalaki szeretnék lenni. Ha látok egy filmet vagy egy sorozatot, vagy olvasok egy könyvet akkor nagyon bele tudom magam élni és sokszor beleképzelem magam, hogy milyen lenne, hogyha ott élnék, ezek az emberek lennének a rokonaim stb. Történeteket is szoktam gyártani, írtam is egy ideig. Amikor a továbbtanulás miatt a pszichológus foglalkozott velünk akkor azt mondta, hogy kreatív vagyok és mindenképpen valami ilyesmi munkát kellene vállalnom. De néha elgondolkodom rajta, hogy ez normális-e? És nem vagyok-e már idős hozzá? Ezek mellett vannak barátaim, járok bulizni, de szeretném elfogadni már az életem és nem csak álmodozni! :(

18/L

2011. máj. 18. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez normális, teljesen! Egyetértek a pszichológussal, egy kreatív munkában tökéletes lennél! Légy erre büszke, használd fel, mint erősségedet.
2011. máj. 18. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát velem dettó ugyanez van, nem tudtam hogy más is ilyeneken szokott gondolkodni (én pl esténként elalvás előtt). Szerintem normális. Nem hiszem hogy ez baj lenne, vagy ki kellene nőni... 20n
2011. máj. 18. 12:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Ez biztos, hogy nem "káros"? Mármint néha eszembe jut, hogy "ott ragadok" vagy valami ilyesmi. Meg lelkiismeret furdalásom is van, hogy miért elégedetlenkedek amikor mindenem megvan.

De köszönöm szépen a válaszokat! :-)

2.: Én is elalvás előtt (is) szoktam. :P

2011. máj. 18. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyenek. Mondjuk nem jellemző, de néha elfog ez a hangulat. Először kicsit lelkiismeret furdalásom volt. Aztán az ilyen álmodozások után mindegyikről írtam egy verset, esetleg egy kis történetet. Amikor visszaolvastam, sokkal jobban éreztem magam. Nem tudom hogy ilyesmire gondoltál-e, de én amolyan művészléleknek hívom az ilyesmit. Kicsit elvont, de egyeltalán nem káros! De szerintem mindenféleképpen használd ki ezt az adottságot!!!
2011. máj. 23. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!