Mitől féltek leginkább?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 19:28
1/36 anonim válasza:
Szívinfarktustól és attól, hogy valamelyik szerettem meghal.
De ezektől nagyon. :S
2/36 anonim válasza:
Attól, hogy nem vesznek fel abba a gimnáziumba, és a szüleim nem lesznek rám büszkék. Persze ez butaság. Per pillanat ez az amitől félek. Meg persze, attól, hogy ne legyen idén sem 4esnél rosszabb jegyem :)
3/36 anonim válasza:
attól, hogy a férjem egy idő után már nem fog szeretni
5/36 anonim válasza:
Attól hogy egyedül maradok életem végéig. És attól is hogy ha így élek tovább ahogy most, akkor már nem sok évem van hátra.
6/36 anonim válasza:
Félek attól, hogy egyszer megint szerelmes leszek, és megint ezt kell átéljem. Félek az emberektől. Félek attól, hogy elrontok valamit. Félek a sötétben, pláne ha még ismeretlen eredetű zajok is vannak. Rettegek a fogorvostól és a pókoktól.
7/36 A kérdező kommentje:
Na a fogorvostól én is félek!
2009. márc. 11. 20:15
8/36 anonim válasza:
Félek attól, hogyha bevallom a nagy Ő-mnek, hogy Ő kell nekem, nem tudok nélküle élni, és engem nem érdekel senki és semmi más, visszautasít. Ettől félek, de rettenetesen.
9/36 anonim válasza:
Félek attól, hogy nem lesznek igaz barátaim, illetve olyan ember, akiben megbízok ( sajnos eddigi tapasztalatim alapján reménytelen :S ) Félek attól, hogy egyedül maradok, félek, hogy nem találom meg Életem párját, akivel leéljük az életünket békében, szeretetben, őszinteségben, megcsalás nélkül...
És félek attól, hogy nem tudok elhelyezkedni olyan munkahelyen, amit szeretnék... ( tervem nincs, csak attól félek, hogy nem fogom szeretni a munkám )
Továbbá félek minden bogártól, főleg nyáron :) Félek az orvosoktól, a " cigányoktól ", az Élettől...
És Te mitől félsz ? A fogorvoson kívül? :)
10/36 anonim válasza:
félek a pókoktól.
és a szeretteim halálától. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!