Holnap becsapódik a Földbe egy aszteroida, és mindennek vége! Mit vennél utoljára magadnak?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 00:42
21/34 anonim válasza:
Hátt... Talán elmulatnám az összes pénzemet, és boldog lennék, hogy még élek! Hisz egyszer élünk, nem? :D
22/34 anonim válasza:
Én is elmennék sztem egy hatalmasat mulatni, és mindenki a vendégem lenne. sorban venném mkinek a piákat.
magamnak vennék sztem 1 csomag szeletelt füstölt lazacot, meg egy nagy konzerv rio mare tonhalat. akkor nem sajnálnám rá a pénzt.:D
24/34 anonim válasza:
= a pénz fontosabb neki, mint te (:
28/34 anonim válasza:
Összes pénzemet piára, cigire költeném, mindenkit meghívnék egy jó kis mézes barackra (többre is).... és szétzúznám magam, annak örömére, hogy bármit megtehetek...
Várjunk csak....
Hiszen én ezt hetente megteszem! :D
29/34 anonim válasza:
egy Űrhajót és építenék a Marsra arra a telekre egy bazi nagy villát :)
30/34 anonim válasza:
Ha már úgyis mindegy,hogy mire költöm a pénzem,akkor vennék egy wesco-csizmát,meg egy sört,és végignézném az emberiség pusztulását.(már amíg lehet.Ha meg gyorsan történik,akkor meg ugyanúgy mindegy. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!