Ha 16évesen teherbeesnétek (estetek volna/estetek? És ha a pasi elhagy mielőtt ez kiderült volna? Akkor?
Tegyük fel h a pasinak csak arra kellettetek, és amikor mmegkapta, felcsinált, otthagyott..
És te beleszerettek vki másba..és nem biztos h ő veled marad ha te babátvársz..hiszen 16éves fejjel, és 18-19körüli pasinak nem igen hiányzik a gyereknevelés..
Megtartanátok, és vállalnátok h lesz ami lesz? Vagy pedig elvetetnétek?
De 16 évesen teherbe esni? Édes Istenem, segíts meg minket.. hova fajul ez a világ?!?! ::(
Vetesd el, az ilyen hulladékok ne szaporodjanak!
Milyen etkezesekre figyelsz oda? Ne viccelj mar!
Inkabb a fogamzasgatlora figyelj oda, azt szedd rendszeresen, most meg tenyleg nezesd meg magadat, aztan ha van baba, irany az abortusz! Ne szorakozzal mar:)))
Szia!
Én megkeresném,levágnám a legnemesebb szervét,és végignézném amig elvérzik!Az ilyen csak ezt érdemli!
a legfontosabb az óvszer/fog.gátló!!!!!
de ha már baj van,én sem biztos,hogy elvetetném,hiszen van valami oka hogy ez lett(és nem a védekezésre gondolok!)
Figyelj, ne hallgass másokra, ha azt mondják undokan, hogy vetesd el. Amúgy is, bárkivel megtörténhet, hogy nem védekezik megfelelően, kilyukad a gumi, vagy csak úgy szimplán beleesel abba az 1-2%-ba...ez még nem ok, hogy elvetesd.
Valamelyik válaszadónak üzenem: milyen étkezésre?? Hát, hogy mondjuk megpróbáljon minél több vitamint juttatni a szervezetébe, meg ne chipsen, csokin meg kólán éljen, most már pláne... próbál felelős lenni, így utólag! Nem tudom, miért kell leszólni. Nincs a kérdező épp könnyű helyzetben, nem kellene nehezíteni neki..
Köszönöm azoknak akik így mellettem vannak, és megvédtek:)
Am igen én is így értettem h ha megtudom h terhes vagyok akkor egészségesen étkezek, meg nem eszek alkoholos csokikat stb.
Nem szeretném elvetetni, mert én ugy gondolom h nem akarok azért fizetni h a részemet öljék meg.. Ha már voltam olyan naív h elhittem a pasinak h ő vigyáz majd meg stb..(amugy az volt h nyafogott h neki nem jo gumival..én meg akkor abba a hitbe voltam h a 14. nap a peteérős nap..utána jöttem rá h ez csak a bioszkönyvbe van így..). Valaki írta h ha terhes vagyok az biztos nem véletlen..nem tudom h értette de sztem ugy h akkor biztos az az "életfeladatom" vagy vmi hasonlo, én is gondoltam már erre.
A másik az h látom sokan írják h vetessem el, és a sok plusz, pedig néha nem a korrol kell megitélni h vki alkalmas e az anyaságra..mert lehet egy 30éves nő akinek egy csepp anyai ösztöne sincs..még egy fiatalabbnak lehet h már kialakult, v eleve benne volt..de ez az én véleményem, és tudom én a tieteket kérdeztem:)
És köszi nektek a segítséget, orvos után írok h mi lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!