Ha 16évesen teherbeesnétek (estetek volna/estetek? És ha a pasi elhagy mielőtt ez kiderült volna? Akkor?
Tegyük fel h a pasinak csak arra kellettetek, és amikor mmegkapta, felcsinált, otthagyott..
És te beleszerettek vki másba..és nem biztos h ő veled marad ha te babátvársz..hiszen 16éves fejjel, és 18-19körüli pasinak nem igen hiányzik a gyereknevelés..
Megtartanátok, és vállalnátok h lesz ami lesz? Vagy pedig elvetetnétek?
Én semmiképp nem vetetném el. Megölni egy gyereket!!! :O
AZ abortusz gyilkosság... (és nem azért mondom, mert én ilyen nagyon vallásos vagyok, vagy valami, hja és amúgy 17 éves.) A szüleim is tudom, támogatnának...
De én nem tudnék tükörbe nézni utána. Elvettem valakinek az életét. Valakinek, akinek már körmei vannak és valószínűleg a szíve is dobog...csak azért mert félek.
Én tudom, hogy nem lenne mindig habos torta. De akkor is.
Talán nem vagyok terhes..hnap megint tesztlek.
És amugy köszi a válaszokat.
Szüleim támogatnának.
Utolsónak üzenném, én is így vagyok vele, h vkinek fizessek azért h megölje a babát, v h nem vinne rá a lélek..
De hátha nem vagyok terhes..csak sajnos nagyon ugy néz ki..:S De majd hnap leírom h negatív lett e v sem.
És köszi nektek mindent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!