Ha 16évesen teherbeesnétek (estetek volna/estetek? És ha a pasi elhagy mielőtt ez kiderült volna? Akkor?
Figyelt kérdés
Tegyük fel h a pasinak csak arra kellettetek, és amikor mmegkapta, felcsinált, otthagyott..
És te beleszerettek vki másba..és nem biztos h ő veled marad ha te babátvársz..hiszen 16éves fejjel, és 18-19körüli pasinak nem igen hiányzik a gyereknevelés..
Megtartanátok, és vállalnátok h lesz ami lesz? Vagy pedig elvetetnétek?
2009. márc. 10. 21:45
3/27 anonim válasza:
Nem estem teherbe véletlenül, nem hagytak, de biztos, hogy elvetettem volna. Nem lehet egy ember nyomorát rányomni egy másikra.Nem vagyok abortuszpárti, de azt sem pártolom, hogy valaki a vak világtalanba gyereket szüljön. Úgy nem lehet gyereket szülni, hogy lesz ami lesz...
4/27 anonim válasza:
Én mindenképp elvetetném.De alapból olyan vagyok hogy inkább védekezek,hogy véletlen se kelljen ehhez folyamodni.De ha már becsuszik akkor abortusz,még akkor is ha a srác beválalná.
5/27 A kérdező kommentje:
a srác egy tapló..szépenmondva..:S:(
2009. márc. 10. 21:52
6/27 anonim válasza:
Akkor meg főleg abortusz... egy ilyennek nem kell szaporodni.
8/27 anonim válasza:
abortusz.
Ha esteleg anyagilag megengedheted magad, esetleg anyukád elvállalná, hogy felneveli, tartsd meg, és te TANULJ TOVÁBB
9/27 anonim válasza:
A srác tényleg egy tapló! Meg az is akit felcsinált.
10/27 anonim válasza:
Mindenképpen elvetetném!!! Nem vagyok nő, de nem szabad megtartani annyi idősen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!