Mi lehet velem a baj?

Figyelt kérdés

Nem igazán vágyom az emberek társaságát, egyedül szeretek lenni a legjobban legtöbbször a szobámban. Rengeteget olvasok, filmeket nézek, bármit, ami segít elmenekülni ebből a sz@r világból. Szinte mindenről sajátos véleményem van, amire az emberek nem tudnak mit reagálni, ezért nem tartanak jó társaságnak. Állandóan kattog vmin az agyam, nem beszélek sokat, ha mondok vmit annak súlya van. Vágyom megismerni a szerelmet, de nem hiszem, h képes lennék fenntartani egy kapcsolatot, azért mert a szerelemről is máshogy vélekedem mint a legtöbb ember. Bulikba nem szeretek járni, idegenekkel sem szeretek társalogni, se felszínes ismeretségeket kötni. Úgy gondolom igy is látom a világ apró szépségeit..

26\F

2011. máj. 8. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ha így jól érzed magadat, akkor maradj ilyen. Bár ha már feltetted ezt a kérdést akkor valósszínű, hoyg érzed, hogy ez nem normális dolog. Szerintem annyi, hogy különlegesebb vagy az átlagnál, nem vagy egy tucatember és nem találtad meg a hozzád való társaságot. egyébként hogyan vélekedsz a szerelemről?
2011. máj. 8. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen ember. Nem túl szerencsés, bár bizonyos dolgokban lehet, hogy nagyon is.
2011. máj. 8. 17:57
 3/4 A kérdező kommentje:

ma 17:56

A Szerelemröl?

Popper Péter nagyon jól elmondja ebben a kis riportban: http://www.youtube.com/watch?v=U9Cx0QVM4ms

Én inkább Casanovához álok közelebb,aki a legpiszkosabb cselédlányra is rátud álmodni v mi szépet,ezek tényleg csodálatos dolgok..De még nem találkoztam olyan lánnyal aki hasonló nézeteket vallott volna..

2011. máj. 8. 18:05
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem teljesen normális ez a hozzáálláá (mármint a szerelemhez) Nekem tetszik. Csak talán a társasághoz való viszonyodon kellene csiszolni.
2011. máj. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!