Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen vagy részegen?

Milyen vagy részegen?

Figyelt kérdés
Én halok meg a nevetéstől. Bárki bármit csinál azt olyan viccesnek találom, hogy percekig tudok rajta nevetni...a többiek pedig azért röhögnek mert én röhögökXD
2011. máj. 6. 21:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én bátrabb vagyok a pasizásban :D meg nevetek, a beszédem meg a hangom megváltozik, szédülök de tudok menni...:D
2011. júl. 15. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nemrég múltam 19, fiú vagyok, és tegnap este volt az első alkalom, hogy berúgtam, de úgy istenigazában. hát, rólam azt kell tudni, hogy nagyon zárkózott és visszafogott vagyok, még barátaim se nagyon vannak. Tegnap viszont 5 másik osztálytársammal úgy leittuk magunkat, de főleg én, hogy olyan dolgokat mondtam, magam se hittem el. Ott volt 2 csaj, az egyikkel egymásba karolva sétáltunk az utcán, meg ilyeneket mondtam hogy leugrom a hídról a Tiszába (Szegeden voltunk)... aztán, később elmentünk este medencébe fürdeni, a másik csajt így körbeálltuk 4-en fiúk és bevallottuk, hogy tetszik nekünk. Aztán ott udvaroltunk neki még pár percig... felejthetetlen volt... legszívesebben minden nap berúgnék, de tudom, hogy tönkre teszi a szervezetet, ezért inkább majd a legközelebb ha együtt vagyunk :)
2011. szept. 9. 19:47
 13/13 anonim ***** válasza:

ugyaníg gondolkodom én is :)

cask ritkásan szabad .de sokat tud dobni az életkedveden:)

2011. szept. 9. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!