Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen vagy részegen?

Milyen vagy részegen?

Figyelt kérdés
Én halok meg a nevetéstől. Bárki bármit csinál azt olyan viccesnek találom, hogy percekig tudok rajta nevetni...a többiek pedig azért röhögnek mert én röhögökXD
2011. máj. 6. 21:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Komolytalan. Amúgy is, de piásan pláne.
2011. máj. 6. 21:16
 2/13 hümi ***** válasza:
én is mindenen röhögök :DDD
2011. máj. 6. 21:27
 3/13 anonim ***** válasza:
szókimondó nagyon, aztán hangulattól függ,
2011. máj. 6. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Becsiccsentve olyan lehetek mint egy cuki kiskutya. Nevetos aranyos.

Reszegen meg mint egy rottweiler, harapok. Csunyan megmondom a frankot iszonyat bantoan... Am nem dzoktsm mar reszegre inni magam szoval ezzel mar nincs gond.

2011. máj. 6. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:
én nem nevetek de ütök
2011. máj. 6. 23:38
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha felkelek: :) Ha mérges vagyok: :) Ha unatkozok: :) Ha beteg vagyok: :) Ha fáradt vagyok: :) Ha szomorú vagyok: :)HA félek: :)

Ha részeg vagyok: :)

Konkrétan bármilyen behatás ér én mosolygok és ennyi. Részegen ugyan úgy viselkedek mint bármikor máskor. A változás abban jelentkezik, hogy mindent intenzívebben élek meg, a jót Nagyon fantasztikusnak élem meg, a rosszat pedig tragédiának, de eközben is csak :).

2011. máj. 7. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan, mint nem részegen, csak kicsit nyitottabb.
2011. máj. 7. 20:01
 8/13 anonim ***** válasza:
még nem voltam részeg ,de voltam már ittas és sokkal vidámabb ,de tudom hogy nem játszatom ezt el minden 7végén mert nem egézséges:S
2011. máj. 8. 14:56
 9/13 anonim ***** válasza:
a töménytől teljesen elvesztem az önuralmamat és a józan ítélőképességemet.tegnap a szemben lévő éjjel-nappali tetején ébredtem..
2011. máj. 9. 00:56
 10/13 anonim ***** válasza:
00:56 hehe szép !
2011. máj. 9. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!