Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnék segiteni magamon?

Hogyan tudnék segiteni magamon?

Figyelt kérdés
Én nagyon lusta,tróger,trehány,halogató tipus vagyok és nem tudom hogyan tudnék változtatni magamon pedig szeretnék, mert tudom ,hogy ez igy sokáig nem mehet,de nehezen megy a változás.Vólt már valaki hasonló helyzetben?
2011. máj. 4. 11:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Húú én most is ilyen helyzetbe vagyok. A szobám tiszta kupi, anyu mondja takarítsak ki. Azt hiszed ki takarítok? Dehogyis. Viszont én is nagyon szeretném ezt abba hagyni, mert ez a lustaság nem vezet semmi jóra. Viszont szerintem nincs is olyan ember aki, pl: szívesen takarít. Olyan van aki megcsinálja, de biztos nem minden álma
2011. máj. 4. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Én meg olyan vagyok, hogy mindig van valami jó kifogásom amivel eltölthetem az időt ahelyett, hogy magammal vagy másokkal foglalkoznék. Pl tanulás, munka, amiket akaratlanul addig nyújtok, hogy semmi kikapcsolódásra nem marad időm... Meg pihenésre se sok....

Na de amit nekem egyre feltünőbb, hogy bennem van valami mély, nem látható félelem, ami miatt nem teszek semmit. Félelem a kudarctól? Vagy pont attól hogy megváltozik valami ha nekiállok aktívan cselekedni és el is érem amit akarok? Lehet bármelyik. Lényeg hogy ha valamit görcsösen eröltetni kell, az akkor annál szarabbul megy és ilyenkor mélyen valami belső lelki gátlás van, ami ellenünk dolgozik. Ezt kell megkeresni és megszelíditeni. Hogy hogy? Ez még nekem is rejtély...

2011. máj. 4. 14:08
 3/8 A kérdező kommentje:

HEURÉKA:)------------:):):):):)

http://www.youtube.com/watch?v=7Xsd38c3yWA

2011. máj. 6. 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

ha elkezdesz sportolni, akkor máris többet mozgol, több energiád lesz. Jobb a hangulatod és már nem is leszel olyan lusta. Javul az önképed, ezáltal másokat is máshogy látsz. Ha anyud mondja: rakj már kis rendet, nem nyűgként éled meg, hanem megteszed, mert ő szeretné

Vagyis más hangulatban ér a kérése, és máshogy fogsz reagálni is

ha egyedül nem megy, iratkozz be csoportos edzésre vagy barátokkal

2011. máj. 14. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
dagadt is vagy mellette?
2011. máj. 15. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
tessza- - val értek egyet, ill. rendrakás ellen a legjobb, hogy ki dobálod a felesleges cucaidat.
2011. máj. 20. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:

"mozgol"

Lol :)

2011. máj. 29. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:

Na most mi baj a mozgol-lal? Leszólod a tájszólásom? :))))))

Csak hogy lásd, tudom rendesen is írni: mozogsz

Kedves kérdező, mozogsz már rendszeresen?

2011. máj. 31. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!