Mivel tudnák segíteni magamon?
Figyelt kérdés
Egyszer kiskoromban beteg voltam és sokat fogytam,azóta nagyon sovány vagyok.Mivel tudnám magam felhízlalni?
Nagyon zavar hogy ilyen vagyok :'(
2010. nov. 15. 07:25
1/3 anonim válasza:
Nutridrink magas energia tartalmú tápszer 3x1+kaja
2/3 anonim válasza:
Egyél egy csomó kenyeret, meg egyél későn, este 11-kor, vagy akár éjjel. Meg csoki, pizza,satöbb.:)
3/3 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóra ne halgass. Ha azt teszed azzal lehet hogy hízni fogsz, de az egészségedet tönkreteszed, hiszen csakis zsír fog felhalmozódni rajtad. Lehet hogy te ilyen alkat vagy, hiába eszel nem hízol. De egy jó megoldás a sport, és mellette a rendszeres táplálkozás, napi 5-6-szor keveset kell enni. Ezek legyenek magas tápértékű ételek. Sok gyümölcs zöldség, fehérje. Az ilyen pizza féléket meg felejsd el, ha nem akarsz valami betegséget ( cukorbetegség, lisztérzékenység, stb )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!