Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mit tegyek? Mi lenne a...

Hot_kiss kérdése:

Most mit tegyek? Mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés

A napokban találkoztam egy lánnyal. Nagyon jól megvoltunk, nemvolt semmi gáz, viszont pár órával mielőtt elment, valamiért elég feszültlett a hangulat és úgyérzem, hogy saját tudatomon kívül taszítom el az embereket. Hosszas hallgatások és üres sorok után végre megint beszélünk, megint megtaláltuk a közös hangot, de valahogy jóvá kellene tennem a történteke. Szerinted? Mivel vagy hogyan tudnám elfelejtetni a dolgot?

A dologba még az is beletartozik, hogy fél évvel idősebb nálam, a hónap végén lesz 17, amivel semmi para csak leszbikus énpedig olyan kétes állapotban vagyok, hogy még magamsem tudom, hoyg tudok-e vonzódni egy lányhoz. Tudom, hogy ha arról lenne szó, akkor nyitott lenne felém és már kaptam olyan tanácsokat, hogy ha mástnem, akkor kipróbálom és ha nemtetszik, akkor tudom, hogy nem.

Bocsi, hoyg hosszú lett, de a végleges kérdés az, hoyg eg yilyen lánynak miveltudnék "kedveskedni", jóvátenni a dolgot?

2011. máj. 3. 15:53
 1/1 anonim válasza:

Te leszbi vagy?

Nem igaz, nem értem a magadfajta kis l*tyókat,

Tudom, hogy tombolnak a hormonok, de nem kell ilyet csinálni, hidd el, hetero vagy...

Az a baj, ma már a legtöbb szép lány elég k*rvás.

Ez van...ne kedveskedj neki. Hidd el, hülye p*csa az a lány. Nem kell homozni.

Bocs, ha megbántottalak, de ez annyira ki tud akasztani...

2011. máj. 7. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!