Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit jelent: azonos hullámhossz...

Mit jelent: azonos hullámhosszon vannak a barátnők?

Figyelt kérdés

Mi a különbség azonos hullámhossz és bizalom között???

Felnőtt asszonyok, 50 körüliek, Én is az vagyok, mégsem vettek be.

Talán azért, mert kilógok a sorból???

Nem értem...

2011. máj. 3. 00:19
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Nem teljesen értem a kérdést, így elnézést kérek, ha rossz dologra válaszolok.

Az azonos hullámhossz szerintem az, amikor két (vagy akár több) ember jól megérti egymást. Szinte befejezik egymás mondatait, hasonlóan gondolkodnak bizonyos dolgokról. Kicsit olyan, mint amikor az első találkozásnál is azt érzi az ember, hogy ezer éve ismerik egymást. Vagy, hogy hol volt eddig a másik, amikor ilyen tökéletesen kijönnek.

A bizalom pedig amikor megbízunk a másikban. Tudjuk, hogy bízhatunk benne, számíthatunk rá és sosem árulna el.

Vagy megelőlegezzük a bizalmat, mert vágyunk rá/reméljük, hogy így legyen/így van.

Úgy érted nem vettek be a baráti körbe, a beszélgetésekbe?

Lehet, hogy azért mert neked másmilyen a személyiséged. Pl lehet, hogy ők szeretnek pl. pletykálni, de te nem. Vagy azt hiszik rólad.

Szóval vagy az lehet, hogy különbözőek vagytok (ami nem baj, biztosan találsz magadnak más baráti kört) vagy pedig másmilyennek hisznek, mint amilyen vagy.

Nálunk pl. volt egy csoport nő, jó barátnők. Ideköltözött egy kedves pár. A hölggyel nem nagyon akartak ismerkedni, barátkozni sokáig, mert bár nem voltak hűdegazdagok mégis mutatósan éltek. Így azt hitték ő olyan úrinő, nem illene közéjük így nem is keresték a társaságát.

Ez csak egy példa volt. Nem tudom milyennek látnak, mit hisznek rólad.

De az is lehet, hogy egyszerűen csak nem kedvelnek, van ilyen is. :-)

De nem mindegy az sem, hogy milyenek voltak a körülmények. Hogy-hogy nem vettek be, hová nem vettek be?

Vagy mégis mi történt?

Nem tudom, talán próbálj meg valamelyikükkel külön barátkozni, beszélgetni aztán majd a többiek is közelednek hozzád.

2011. máj. 3. 01:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, valóban más személyiség vagyok, nem szeretek pletykálni. Zárkózottságom miatt.
2011. máj. 3. 02:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha van Valakinek értelmes ötlete, javaslata, szívesen fogadom.
2011. máj. 3. 02:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogyan lehet különböző emberekkel közös hullámhosszra kerülni?
2011. máj. 3. 04:23
 5/8 A kérdező kommentje:
helyesen: azonos hullámhosszra kerülni.
2011. máj. 3. 04:38
 6/8 hot_kiss ***** válasza:
Szerintem ha elve különböző hullámhosszon vagytok, akkor nem kerülhettek ugyanarra, hiszen mások vagytok. Talán megkellene találni azt a pontoto vagy pontokat, amikben egyetértetek és így lassacskán megbarátkozni a másik személyiségével is.
2011. máj. 3. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Egyetértek, szerintem sem nagyon lehet az ilyesmit erőltetni.

De véleményem szerint ezzel semmi baj nincs, legalábbis engem életem során sosem zavart. Ha valakivel nem találtuk meg a közös hangot és valahogy sosem tudtunk jókat beszélgetni (hiába próbálkoztunk) akkor kerestem mást.

Csak annyit tudsz tenni, hogy megfigyeled őket, miről szoktak beszélgetni, milyen emberek és akkor megpróbálod magadból azt kihozni, azt az oldaladat felszínre hozni.

Ha annyira nyílt nem is vagy akkor legyél barátságos és többször mondd el a véleményed, kérdezz az emberektől, hogy ők mit gondolnak ilyesmi. Ha jobban megnyílsz akkor majd fokozatosan megismernek és megkedvelnek.

2011. máj. 3. 18:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak A válasz megírásának időpontja: ma 18:24

Hogyan lehet megkérni őket hogy beszélgessenek előttem is, mutassák be, mi érdekli őket??

2011. máj. 3. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!