Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lesz egy lánynak nőies...

Nyugi,csak én vagyok kérdése:

Mitől lesz egy lánynak nőies kinézete?

Figyelt kérdés

nem érzem magam abba a tipikus tinédzser korba, nem is abban a körben ismerkedem, világ életemben nagyobb barátaim voltak (nagyon kevés, de aki volt nem velem egykorúnak ismertem meg).

idegesítenek a velem egyidős emberek, mert együgyüek, csőlátásuak és merevek, emiatt nem értenek meg, a nálam nagyobbak pedig a külsőm miatt nem igazán érdeklődnek felém, holott tudom, hogy igen, nagyon egyszinten vagyunk.

Szóval nem a mellemmel van a gond, nem a fenekemmel (ahoy általába lenni szokott), hanem az összképpel, ami miatt ténylegesen 14 évesnek nézek ki. Mikor fog ez megváltozni, mert emiatt nagyon zárkózott lettem és zavar, hogy egylére vesznek a még kicsit butácska velem egykorúakkal. És légyszives most ne nevezzetek egoistának meg hasonlónak, mert messze áll tőlem..csak azt kérem, hogy legyetek ti is nyitottak efelé..

2011. ápr. 25. 11:55
 1/8 anonim válasza:

Nekem a cicim nem elég nagy, ezért kell máshol hangsúlyoznom a nőiességemet. Ami nálam abszolút bevált, és teljes értékű nőnek fogadnak el:

- mindig ápolt és elkészített, elegáns frizura

- egyedi, szép ékszerek (nem drágák (800-1300 ft), hanem egyéniek és minden ruhához van egy megfelelő)

- szoknya ha az idő engedi

- magassarkú

- lakkozott köröm (ne idióta színre, mondjuk bíborra vagy ilyesmi, amit szeretsz)

- nyugodt, választékos beszéd, amin átjön a műveltség

- visszafogott (!!) parfüm illat

Ezeket önálló kereset nélkül is tudod hozni, meglátod elég hatásos. :)

2011. ápr. 25. 12:28
 2/8 A kérdező kommentje:

igényes vagyok, én is nagy hangsúlyt fektetek az ilyensmire. Mivel színi iskolába készülök és buddhista filozófia híve vagyok igyekszem megválogatni a szavaimat, viszont én a még csak egy kicsit széles csípőmre gondolok, mostanában áttértem az én méretemre való polókra, de mégis olyan gyerekesnek látom magam. Illetve nem is gyerekesnek, hanem nem is tudom..

[link]

ilyen..

2011. ápr. 25. 15:09
 3/8 anonim ***** válasza:
szerintem hordj nőiesebb ruhákat,inget,szoknyát,magassarkút.ha ránézek a képre,amit linkeltél nem egy nő jut eszembe,hanem egy..hát nem is tudom.vegyél fel olyan ruhákat,ami kivágottabb,többet mutat.ügyelj a sminkre,a hajadra..
2011. ápr. 25. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Ez a stílus inkább laza, mint nőies.

olyan reggel 10 perc alatt elkészülök ruházat :D de nekem tetszik

de ha nőiesebb akarsz lenni, igen kicsit feszülősebb ruhákra fektess hangsúlyt (: kivágott felsők stb.

Szolid smink, vagy semmilyen ha természetesen szép vagy.

suliba k*vának fognak nézni ha magassarkúba jársz. Én is jártam, igaz h a pasiknak csorgott a nyála utánam, de nem szívesen néztem ezt a fajta nyálcsorgatást :S

vegyél fel valamilyen topánkát, vagy ha nem szereted, ahogy én sem, akkor ne nőiesebb legyél, hanem csajosabb :D

még a másik kedvenc stílusom:D

mert egxy feszülős gatya egy natúr felső pár bizsuval egy fehér converse cipővel kicsit csajosabb táskával is lehet valai nőies, ha olyan az alkata és az arca (:

remélem tudtam segíteni

16/L

2011. ápr. 25. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:

előző vagyok,

ha szoknyát hordasz ajánlom figyelmedbe a derékszoknyákat! hosszú lábat csinál és a legnőiesebb ruhadarab de csajosabbá ezt is egy converse cipővel tudod hordani :D

barátnőm ezt teszi és iszonyat jól áll rajta.

2011. ápr. 25. 16:04
 6/8 A kérdező kommentje:

nem ruhákra gondoltam, hanem testi változásokra (szélesebb csípő stbstb). Abszolút nem vagyok az a nőies stílusú. Jobban szeretem a fiúk társaságát, komoly zenét hallgatok (jazz, blues, pink floyd...) és ez a szoknya meg hasonlók abszolút nem talál hozzám. A stílusom az engem tükröz, nem pedig a mai trendet-Ezt bárki megmondja.

de ezért kedvesek vagytok:) Köszönöm!

2011. ápr. 26. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért vagy zárkózott azért mert 14 évesen úgy nézel ki, mint egy 14 éves? :D nem értem... Élvezd nagyon, hogy ennyi idősen van eszed, vannak barátaid... most jönnek a legjobb éveid :)

Nem midegy, hogy a vadidegenek a metrón kikre vesznek egylére? Ha megszólalsz, és udvarias vagy meg jófej azonnal nem fog senki foglalkozni a koroddal.

Amúgy 24 éves!! koráig változhat az ember külseje kb. de ez ugye egyénenként más, utána már maximum hízás/fogyás.. tehát a te befolyásod alatt álló dolgok változhatnak.

Hidd el vannak értelmes veled egykorúak ne add föl! Talán majd az új suliban...

Ne akarj öltözködéssel meg erős sminkkel idősebbnek látszani.. nem fog menni.Az idősebbek úgy is átlátnak rajta és maximum megmosolyognak.

és komolyan ...élvezd inkább, hogy fiatal vagy és értelmes. Nagy ajándék.

17/l

2011. ápr. 26. 20:20
 8/8 A kérdező kommentje:
amint már mondtam nem sminkre, ruhákra értettem. Nem, nincsenek barátaim, mert csak az olyanokkal barátkozom, akik hozzám hasonlóak. Szerintem az önbizalmammal vannak gondok, mert nem merek ismerkedni, mert bennem van, hogy áá most gyereknek néznek, nemtudom.. kérlek több ilyen sminkel meg ruházattal kapcsolatos választ ne írjatok:)
2011. ápr. 29. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!