Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,zárkózott,titokzatos,magamba forduló,szeretem az egyedüllétet mert ekkor érzem jól magamat,nem tudom viszonozni mások közeledését,úgy érzem anyu szeretetét sem vagyok képes viszonozni,nem álnak velem szóba az osztálytársaim,nagyon nehezen bízok meg másokban.De én nagyon szeretem anyutmeg teli vagyok érzelemmel de nem tudom se viszonozni se kimutatni.Inkább magamban tartom.Mindig a szobámban vagyok és könyvet olvasok,vagy rajzolok.Ez már nem normális.Mi lehet a bajom?Szeretnék ezen változtatni ha lehet.Köszönöm a válaszokat előre is.
2011. ápr. 22. 14:08
 1/5 anonim válasza:

szerintem semmi bajod,én is 14 éves vagyok.

én is szeretek egyedül lenni,a szobamban,de én inkább filmezek:D

én szinte senkiben se bízok,vannak barátaim,ha elhívnak valahova is ritkán megyek.nem nagyon szeretek társaságban lenni.

az osztálytársaimmal van olyan h beszélgetek egész nap mindenkivel,de van h csak halgatom a zenét szüneteken vagy ismétlem a leckét.

szerintem nincs veled semmi baj,csak ilyen a személyiségesd.

a mostani 14-18 évesek általában nagyosak,lenézőek..még azért is ha valaki tanul..és szivatnak másokat.nem lehet ilyen probléma?

vagy még kiskorodban történt valami?

szerintem probálj beszélgetni pl egyik osztálytársaddal akár a leckéről,akár egy filmről...vagy egy zenéről,és anyukáddal is...én mikor magányosan érzem magam,mindig megyek anyukámhoz és beszélgetünk akármiről és már is jobb...talán félre beszélek xD.de azért remélem tudtam segíteni:D

2011. ápr. 22. 19:20
 2/5 anonim válasza:
ahogy ezt idele tuttad írni egy részedet kifejeszted most. Ha bent az osztályban nem is , de interneten próbálgass társalogno egy osztálytársaddal, akiről tudod ,hogy eléggé kedves a megértésedhez.Meséld el neki, hogy valójában nehezen barátkozól de szeretnéd hogy ne így legyen. biztos segíteni fog.Gondolom az hogy anyukáddal milyen a kapcsolatod, azért többet sírtál mint a nehezen barátkozóért. Ajánlom ,hogy készits neki egy power pointot , amelybe sok neki szóló idézetet írsz bele, és ki bele írod , hogy mennyire szereted, és hogy segítsen neked kibontakozni.Ha kell szivesen ajánlok egy pár szép idézetet vagy verset neki. Addigis kitartást.
2011. ápr. 22. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is 14 vagyok...Nyugi!!! Szerintem ez tök normális,ahhoz képest amit én csinálok...Lehet,hogy csak ilyen személyiség vagy...Én pont ilyen vagyok,utálok saját magamról beszélni másoknak,meg azt is,lelkizni kell,meg ilyenek,mert olyan kellemetlen...

Az nem is baj,ha nem bízol meg akárkiben,én se bízok meg senkiben,mert csak magamra számíthatok,szóval csak magamban bízok...

Én is utálom a társaságot,szinte ugyanez van velem is mint veled,már elegem van ebből...

Valamelyik nap elmondtam anyunak,a problémáimat,és azóta tök hülyén érzem magam előtte,mert nem szeretem,ha többet tud rólam mint amit én szeretnék...

Olyan emberekkel nem is szeretek lenni,akik már egy kicsit jobban ismernek,ha már egy picit többet tudnak rólam...

Írj privit nyugodtan,ha akarsz dumálni...:P

2011. ápr. 23. 14:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Csak az a baj az osztálytársaim is bántanak,kétszínűek...nincs is olyan ember akit barátomnak mondhatnék:(
2011. ápr. 23. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen köszönöm a segítségeket is:)
2011. ápr. 23. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!