én skorpió vagyok:) Hátt. aztmondják nem a legegyszerűbb természetűek vagyunk, az biztos, szeszélyes, ugyanakkor ragaszkodó..áá nehéz elemezni magam:)
2009. márc. 3. 16:34
2/10 anonim válasza:
Én is skorpio jegyü vagyok.Valoban különös egyéniségü.A társ kapcsolatban odaadó,hüséges,figyelmes.Család centrikus.Uralkodo típus.Ja,tapasztalatból tudom 2 skorpio pár nem jön ki egymással. :(
2009. márc. 3. 17:26
3/10 anonim válasza:
szélsőséges, szenvedélyes, stb... skorpió vagyok
2009. márc. 3. 21:07
4/10 anonim válasza:
szerintem ezt nem lehet így megmondani hogy ha te most skorpió vagy akkor ilyen meg ilyen vagy. én skorpió vagyok, meg anyukám is . én annyit beszélek, hogy csak na, ő inkább csöndes. én optimista, ő pesszimista. ő inkább az az ideges fajta. én nyugodt vagyok. szóval mindenben az ellentétem :D
2009. márc. 4. 00:10
5/10 anonim válasza:
:D nagyon jó a kérdés! Engem is foglalkoztat ez a dolog. Arra tud valaki válaszolni, hogy milyen a bika és skorió kapcsolata?
2009. márc. 4. 09:51
6/10 anonim válasza:
Elviselhetetlenek :D Persze csak pozitívan (:
Makacs, borzasztó makacs és persze önfejű, de nagyon :D
Ragaszkodó, családcentrikus, uralkodó típus, féltékenykedő.. :P
skorpió-ikrek
(Y)
2009. márc. 5. 00:16
7/10 anonim válasza:
én is skorpió "vagyok", ugyanolyan egyéniséggel, mint bárki más-.-.-.-.-.-.-.-lol
2009. márc. 6. 21:59
8/10 anonim válasza:
Én is skorpió vagyok, szerintem a többi ember akit ismerek és skorpió meg én is teljesen nyugodtnak tűnünk, de belül az érzelmeink tombolnak szinte:))
meg elég kiismerhetetlen egy skorpió, én pl. még magamat sem ismerem eléggé és szerintem egy skorpiónak 3szor annyi titka van mint egy más csillagjegyű embernek
azonkívül a skorpió lányok roppant szexik:))) meg a fiúk is, de mivel én fiú vagyok ezért én inkább nem alkotnék erről véleményt:P
különben szerintem két skorpió kapcsolata lehet jó, a barátnőmmel én pl. tök jól elvagyok minden gond nélkül, pedig egy napon születtünk:)))) szerintem jó skorpiónak lenni
2009. márc. 7. 18:52
9/10 anonim válasza:
skorpió csaj vagyok...hogy mi a helyzet a bika pasikkal??..merőben érdekes, nekem nem vállt be, mert a bika szeret a tulajdonában érezni es nem engedni a dolgokból..amit egy skorpió nem visel el..de persze nem hiszem h ez mindenkinél igy van..
2009. ápr. 11. 16:18
10/10 anonim válasza:
Titokzatosak, kutatják mások titkait, érzékenyek, bosszúállóak, utálják a képmutatást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!