Milyenek a bak jegyű lányok / nők?
Figyelt kérdés
a "de hülye vagy,hogy hiszel a horoszkópokba"-típusú válaszokat kérem mellőzni :)2009. dec. 18. 19:02
1/11 anonim válasza:
A januári Joy-ban most a Bak jegy van kielemezve részletesen, vegyél egyet. :) Én bak vagyok és 10000%-ban illik rám.
2/11 A kérdező kommentje:
ahhoz most csóró vagyok :D
2009. dec. 18. 19:19
3/11 anonim válasza:
Ó TE JÓ ÉG! Már megint te? Hidd már el, hogy semmi értelme ennek! MINDENKI MÁSMILYEN olyan nincs, hogy minden bakjegyben született nő arrogáns vagy vidám vagy ilyesmi ILYEN NINCS hidd már el, egyszerűen hihetetlen
4/11 A kérdező kommentje:
nem tettem még fel ehhez hasonló kérdést
tapasztalatok érdekelnének...
2009. dec. 18. 21:21
5/11 anonim válasza:
Jajj már megint ez a "minden ember másmilyen" szöveg :@ Unom már, hogy minden ehez hasonló kérdésre ez a válasz, de még jung-féle szeméyliség típus elméletre is ezt kapom az arcomba! Nehogy már olyan különböző legyen mindenki. Akkor mindenki más okból szereti a valóságsókat, meg a sims-et meg a barátok köztet? Nem hiszem. Az emberek alapvetően egyformák, csak vannak eltérések. Sztem valami alapja van a horoszkópoknak is, bár én inkább a pszichológiára hallgatok.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem másmilyen mindenki... totálisan be lehet kategorizálni az embereket,az eltérések olyan kicsik tudnak lenni... Aki nem tudja az embereket kategorizálni,annak valami problémája van,vagy nem tudom... Nem látja át a világot... (De ezt nem úgy értem,hogy csillagjegyek szerinti csoportba,szerintem 12-él kevesebb csoport van,de ez most nem lényeges)
2009. dec. 18. 23:02
7/11 anonim válasza:
énis bak vagyok (14/l) dem tudok jellemzést írni. Első válaszoló leírnád amit olvastál?
8/11 anonim válasza:
hát magamból kiindulva, bunkó, kretén, okos, jószívű, hűséges, gyengéd, kemény, ellenállhatatlan, mindennek ellen áll, napi hangulat ingadozások, érzelmesség stb.
Hát amúgy szerintem én ilyen 1 személyben 2 lélek.. Szóval van amikor csak a jó és van amikor csak a rossz. Én így érzem magam egy bak lány. :)
9/11 anonim válasza:
Első vagyok. Szóval: Titokzatos, vidám, vigasztaló, kemény, néha katonás, uralkodó és domináns, kitartó, konkrét céljai vannak, minőségőrült... :)
10/11 anonim válasza:
akkor rám is igaz :) köszi hogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!