Szerintetek milyenek a versek ezen a blogon? Www.Sivmael. Blogspot.com
Kérlek titeket, írjatok a versekhez őszinte véleményt megjegyzésként - akár névtelenül is lehet, a vélemény számít!
Köszönöm!
Ezek tök jók. O___O
Tetszik a szókimondósága, a szokatlansága, kreativitása. Nagyon jók. :)
A blog egy közeli ismerősömé, de ő maga bizonytalan, ezért is kértem, hogy nyugodtan írjatok közvetlenül a bejegyzésekhez is megjegyzést! (bár mielőtt megjelenne, neki jóvá kell hagynia a beállítások szerint)
Köszi a véleményt!
ügyes vagy, nem rossz. néhol kicsit csáthos( talán a vulgaritás miatt), néhol adys(talán a képek, az alliterációk és az ismétlések), józsef attilás(leginkább önmagad megértésében), esetleg füves és lsd-s ha nagyon szigorú akarok lenni:))
persze lehet hogy tévedek...
tényleg ügyes vagy, a nagyrésze tetszik, de megpróbálok valami kritikát írni, ne sértésnek vedd, emgfogadni sem kell csak személyes véleményeim...
az alliterációból nekem sok, jó ha van, de elég egy versbe egy pár darab:)
néhol kicsit erőltetett a dolog, talán inkább ugy mondanám hogy nem oda illő...( a cvitamin a paprikában kakál?:) ) sejtem mikor írtad... jól* voltál.
talán ami még kevésbé tetszik hoyg néhol mintha kizökkennél, de nem várod meg míg újra beleéled magad a képbe.
ezek persze csak az én véleményeim, egyébként tényleg nem rossz...
de a foglalatot hivatkozd meg, így nem illik :)
Kíváncsivá tettél, ha kedved van és időd engedi, olvass bele a saját blogomba (bár az nem verses, de a blog célját ott leírtam). Előre is köszönöm!
www.inner-solace.blogspot.com
elolvastam. :)
akkor jöjjön a kritika:D
alapvetően le kell szögeznem: a gondolkodásmódod tetszik. átlátsz a felszínen, és képes vagy gondolkodni. ez jó.
az már mellékes hogy a legtöbb dologban egyet is értek veled, nyilván alapvetően emiatt elfogult lettem a vezérsdzálakkal, de ha csak objektíven nézem is rendben van. sokszor sikerült túljutnod a sztereotípiákon, és továbbgondolni az adott problémát.
emellett hát...nem értek a blogokhoz, ezt tudnod kell. sosem írtam, nem is olvastam rendszeresen egyet sem... mint teljesen kívülálló talán annyit tudnék "tanácsolni" (ugye a kritika ami agy építőjellegű vagy sem :)) ) hogy tedd érzékletesebbé az írásaidat.
tudom hogy a célod a saját gondolataid leírása, de próbáld meg kicsit "tudományos" formában. nem feltétlen a szó hétköznapi értelmében, de próbálj csatolni hozzá valamit. Ez a filozofálgatás jó, magad megismerésére is (bár szerintem azt is segíti mások véleményének olvasása is)viszont hosszú távon olvasókat nem valószínű hogy megragadsz vele.
nemtudom csak példa... leírtad hogy sok szakirodalmat olvastál a feminizmusról. írd le mik voltak azok, mit olvastál benne, és ezt dolgozd fel a saját gondolataiddal. Így az olvasó csak egy összegzést lát, ami oké mert azt már tudjuk hogy mit gondolsz, de én személy szerint kiváncsi lennék rá miből lyukadtál ki ide, és valószínű hogy később neked is segítene. nem kell itt rámenni a hietelességre, nem úgy értem a tudományosságot. éppen az alényeg hogy emberek álláspontjai ütközzenek ami egyébként látszik az írásodon csak én nem ismerem a többit, amiből te idáig eljutottál.
egyébként ne hagyd abba a blogolást. még nagyon az elején vagy és jók a témaválasztásaid, érdekes a gondolatmeneted és - ami ritka sajnos - még értelmesen is fogalmazol.
az egyetlen amit talán szivesebben látnék én(!) egy ilyen oldalon az a színesebbé tétel...lehet az képekkel, illusztrációkkal, hivatkozásokkal, idézetekkel mindegy, de az emberek szerintem szeretik tudni hogy honnan indultál, mik voltak az asszociációid és végül hova jutottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!