Mi az amiről nem mondanál le az életben?
Figyelt kérdés
Szerelem, szex, pia, cigi, stb.2009. márc. 3. 14:29
11/28 anonim válasza:
Úgy általában az életről. Ha már itt vagyok, akkor küzdök, hogy a környezetemnek és nekem is jó legyen. :) Ha viszont a családomért cserébe kellene adnom, szó nélkül adnám. Amúgy pedig: kiscsajaim, férjem, regényírás.
12/28 anonim válasza:
A férjem és a gyerekeink nélkül nem tudnék élni, minden másról le tudnék mondani, ha nagyon muszáj lenne.
13/28 anonim válasza:
Az éneklésről semmiképp.
A családomról, a kutyámról, a barátaimról sem mondanék le.
És te?
14/28 anonim válasza:
Én a családromról semmi képen pedig két 15 és 18 éves lányom van, most vannak olyan korszakban amikor semmi sem jó, meg nem mondanék le a munkámról sem amit végzek, mert betegekkel foglalkozom és ha hozzám jönnek látom a javulást / nem orvos vagyok ! / az nekem jó, páromról nem is beszélve aki kitart mellettem jóban rosszban. :D
15/28 anonim válasza:
aki a családról való NEM lemondást leponzozta,az ásson magának egy jó mély gödröt,és feküdjön bele..úgy látom van akinek a családjánál fontosabb dolgok is vannak,talán a drog??szívjál gázt b+!!
17/28 anonim válasza:
redőnyről, családról, klímáról
18/28 anonim válasza:
Család,lovaglás,állataim,barátaim,csoki,net
19/28 anonim válasza:
Szerelemről és a szexről semmiképp sem.
De amikről főleg nem.. látásom, hallásom, hangom.. ezek nélkül meghalnék (:
20/28 anonim válasza:
A drága eggyetlen kincsemről a kislányomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!