Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egy fantáziavilágot szeretnék...

Egy fantáziavilágot szeretnék magamban kiépíteni. Segítenél benne?

Figyelt kérdés
szexuális tartalmak nélkül!!!!!!
2011. ápr. 16. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ehhez a saját fantáziádat kell használnod, különben az egész nem ér semmit. :) Engedd el magad, légy gátlástalan eközben, s megjönnek a képek - szexuális tartalmak nélkül... :)
2011. ápr. 16. 16:13
 2/13 A kérdező kommentje:

próbáltam, de nem sikerült

lehet azért,mert görcsösen akartam

légyszi segítsetek legalább a kezdésben

2011. ápr. 16. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:
milyen jellegűre gondoltál?
2011. ápr. 16. 17:01
 4/13 A kérdező kommentje:

hát nem is tudom

a felnőtt életemet elképzelni úgy, ahogy a valóságban sosem lesz, de ha lehet ilyen megnyerem a lottót meg ilyeneket hanyagoljuk

amúgy 14/L vagyok, ha ez fontos

2011. ápr. 16. 17:06
 5/13 anonim ***** válasza:

"ahogy a valóságban sosem lesz"?

Ez mit jelent, nincs hited, önbizalmad? Dolgozzál rajta, fedezd fel értékeidet, egyediségedet! :)

Vagy azt jelenti, hogy meseszerű elemeket szeretnél a fantáziavilágodba? Mert akkor javaslom, növessz szárnyakat, az már csak jó kezdés lehet! ;)

2011. ápr. 16. 18:21
 6/13 böiler ***** válasza:
2011. ápr. 16. 19:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Fantáziavilág? Milyen környezetben? Ha a jövőben, akkor milyennek képzeled a jövőbeli környezetet? Mennyire álljon közel a valósághoz?
2011. ápr. 16. 20:08
 8/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

utolsónak, nem tudom

2011. ápr. 16. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:

Mik az álmaid? Mik a céljaid az életben? Ezeket kell tisztázni, csak a (nem szexuális) vágyaidat kell vizualizálni.

Mondom az én példámat ok?

Öregkoromra, nagy tiszteletben álló több danos harcművész mesterként (többféle harcművészeti stílusból legmagasabb fokozat 'soke') tengetem napjaimat egy balatoni házban. Van egy saját dojo-m (edzőterem) ahol naponta gyakorlok és oktatom a fiatalokat. Legnagyobb tárgyi értékem egy eredeti, japánból származó katana. A kertemben pedig egy fiatal cseresznyefa áll, és minden tavasszal egy ünnepség keretében csodáljuk egy hétig tartó virágzását.

Hát ennyi, aki szerint baromság, az kapja be, nekem legalább van életcélom. Szerintem nem elérhetettlen és már most elkezdtem dolgozni a megvalósításán.

Te is csak engedd szabadjára a vágyaidat és talán meg is találod az életcélodat...

2011. ápr. 17. 11:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem egy egész jó fantázia világ van a fejembe. :D

A célom az hogy valora váltsam. :)

Csak az a baj, hogy szerepel benne az összes ország egyesitése, az én uralmam alatt. :) Rengetek pénzt költenék tudományos kutatásokra, és örökké fiatal lennék, és csillag utazo nép lennénk. :D:D:D

2011. ápr. 17. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!