Szerintetek is érdekes? Miért van ez? Gyors válaszokat,
köszönöm. (=
Figyelt kérdés
Mindenki tőlem kér tanácsot,akár szerelmi téren,akár máshol,de legfőképpen pasi-csaj ügyekben. Még a volt o.társam is tőlem szokott csajozási tippeket kérni,pedig ő engem általánosban nagyon utált.. Most meg megbízik bennem. A suliban is tőlem szoktak tanácsot kérni,még fel is hívnak. A suli pszichológusához nem járnak,hozzám meg jönnek oda. :$ Miért? Persze örülök neki,nagyon szívesen segítek mindenkinek,csak kicsit furcsa. =) Hogy még a volt o.társam is,aki nem nagyon bírt..
(Ja és ha lehet flegma válaszokat nem kérek,hogy mi ebben az érdekes,de mások is mondták hogy k*rva jók a tanácsaim. :$ ^^)
2011. ápr. 13. 08:33
1/8 anonim válasza:
Valóban érdekes, bár ergo én soha nem szerettem az ilyen mindeneseket. Vigyázz, mert visszafelé is elsülhet nagyon könnyen a dolog. Te lehetsz a legnagyobb szarkeverő a suliba.
2011. ápr. 13. 08:44
2/8 anonim válasza:
Így van, ahogy az első mondja... és ne hagyd, hogy mindenki lelki szemetesládának nézzen, mert egy idő után már szarul fog esni, hogy mindenki a hülyeségével zaklat. Most még lehet, hogy érdekes, meg jó érzés, de egy idő után fárasztó tud lenni.
2011. ápr. 13. 08:48
3/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szarkeverő,távol áll tőlem. :D
2011. ápr. 13. 09:00
4/8 anonim válasza:
Nekem az érdekes, hogy tőlem is mindig pasizási/csajozási tanácsokat kérnek, pedig tudják az ismerőseim, hogy még nem volt komoly kapcsolatom.
2011. ápr. 13. 09:22
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg valóban kicsit öntelt a kérdésed most fényezzünk itt téged vagy mit szeretnél?
2011. ápr. 13. 09:29
6/8 A kérdező kommentje:
Még nekem sem volt komoly kapcsolatom,és tőlem is. :D
Utolsónak: Nem,csak tudni szeretném hogy miért van ez..? Bíznak bennem?
2011. ápr. 13. 09:34
7/8 anonim válasza:
Valószínű azért, mert látják rajtad, hogy te mindenre kíváncsi vagy, meg tudják, hogy neked mindenről van véleményed, ezért kikérik. De amint már leírtuk az első válaszolóval, ez nem biztos, hogy mindig jóra fog vezetni. Lehet, hogy te azt mondod magadról, hogy nem vagy szarkeverő, és lehet, hogy valójában ez így is van, de ha csak egyszer is rosszat tanácsolsz valakinek és nem úgy sül el a dolog, ahogy szeretné, akkor egyszer kell csak azt mondania, hogy szarkeverő vagy, el fog terjedni rólad, hogy te szar tanácsokat osztogatsz és ne hallgasson rád senki. Ezért mondtam, hogy ne legyél mindenki lelki szemetesládája, mert rosszul is elsülhet a dolog.
2011. ápr. 13. 10:04
8/8 anonim válasza:
igen, biztos jók a tanácsaid, érzéked van az emberekhez, okos vagy, nemtom mit mondhatnék még...:P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!