Mi lehet az oka, hogy kerülnek?
Figyelt kérdés
Még anno a főiskolán kezdtem megfigyelni, hogyha leültem egy padba, akkor tőlem kb. 1m-es körzetben senki sem foglalt helyet. (még a saját csoporttársaim sem)
Ugyanezt megfigyeltem az egyetemen is. És tulajdonképpen majdnem mindenhol. (kortól, nemtől függetlenül)
(Egyébként kicsit félős vagyok, tehát nem harapok, nem zavarok el senkit sem, hogyha esetleg le akarna ülni vagy mellém akarna állni. Stréber sem voltam soha, tehát csak akkor ültem az első padsorba, ha már máshol nem volt hely.)
2011. ápr. 6. 22:04
11/11 anonim válasza:
engem is kerülnek. mindig arra hivatkoztak, hogy fura vagyok. igaz a külsőmre nem adok túl sokat, de nem vagyok büdös. talán a metakommunikációmban, közléseimben hibádzik valami. páran már megjegyezték, hogy belementem az intim szférájukba, igaz az egyikükkel így jöttem össze végül. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!