Még anno a főiskolán kezdtem megfigyelni, hogyha leültem egy padba, akkor tőlem kb. 1m-es körzetben senki sem foglalt helyet. (még a saját csoporttársaim sem)
Ugyanezt megfigyeltem az egyetemen is. És tulajdonképpen majdnem mindenhol. (kortól, nemtől függetlenül)
(Egyébként kicsit félős vagyok, tehát nem harapok, nem zavarok el senkit sem, hogyha esetleg le akarna ülni vagy mellém akarna állni. Stréber sem voltam soha, tehát csak akkor ültem az első padsorba, ha már máshol nem volt hely.)
Valami gond lehet a kisugárzásoddal, testbeszédeddel. Próbálj nyitott és pozitív lenni!
2011. ápr. 6. 22:23
2/11 anonim válasza:
Hetente hányszor szoktál fürödni?
2011. ápr. 6. 22:32
3/11 A kérdező kommentje:
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:32
Kedves poénos válaszoló: minden nap.
2011. ápr. 6. 23:13
4/11 anonim válasza:
megmondom őszintén, én is a testszagra gondoltam, de nem az ápolatlanságra, hanem vagy a testednek, vagy a szádnak van kellemetlen szaga akár gyulladás, akár valamilyen betegség miatt, amiről nem is tudsz. a körzeti dokidnak mondd meg őszintén, hogy ez a gyanúd, esetleg szagoljon meg, vagy küldjön belgyógyászati vizsgálatra, esetleges krónikus arcüreg vagy mandula gyulladás megvizsgálása végett fül-orr-gégészhez. bár azt hiszem, az utóbbihoz nem kell beutaló.
2011. ápr. 7. 02:04
5/11 anonim válasza:
Én is arra gondaltam volna, hogy esetleg testszagod van, vagy nem úgy öltözködsz, vagy estleg....hmmm....nem vagy túl dekoratív. Persze nem szeretnék így látatlanban ítélkezni, azt sem deült ki, hogy hölgy vagy pediglen úr a kedves kérdező. Ez pedig elég kevés információ egy ilyen válasz megírásához.
Az Oka pedig egy orosz folyó.
2011. ápr. 7. 11:52
6/11 A kérdező kommentje:
Én pedig arra gondoltam, hogy egyszerűen félnek tőlem.
(vagyis volt aki ezt mondta)
(Orvosi vizsgálat félévente kötelező számomra)
2011. ápr. 7. 14:00
7/11 anonim válasza:
nem tudom, esetleg sok a pircing rajtad? én félek a teleaggatott emberektől, de vannak bizonyos arc típusok is, amelyek taszítanak anélkül, hogy érteném, miért félek tőlük. tudnál valakivel őszintén elbeszélgetni erről? talán van valaki, aki nem fél attól, hogy megbánt téged
2011. ápr. 7. 14:33
8/11 anonim válasza:
Nem tudom, de velem is előfordult párszor. Szerintem van valami fura a kisugárzásodban, ami sok embernek nem tetszik. pedig amúgy lehet nincs is veled semmi bajod.
2011. ápr. 7. 15:19
9/11 Empire.State.of.Mind válasza:
Hogyha semmilyen általános fizikai rendellenesség vagy furcsaság sincs rajtad, akkor valószínűleg a kisugárzásod furcsa és egyben erős is. Ez azt jelenti, hogy van benned valami nem mindennapi és ez az emberekben bizalmatlanságot, zavartságot és visszahökkenést eredményez, valamint ebben közrejátszik, hogy " erős " kisugárzásod van, vagyis az emberek megérzik a kisugárzást még akkor is, hogyha te nem járulsz hozzá semmilyen módon ehez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!