Szerepzavar vagy egyéb? Fogalmam sincs. L/18
Próbálok rövid lenni, ti pedig próbáljatok a következő információkból kihámozni valamit :D
- Elég csúnyácska vagyok, és sohasem volt még fiú barátom, párom meg pláne nem. Emiatt egy darab sz@rnak érzem magam...
- Gyerekkorban az embernek sokszor vannak képzeletbeli barátai, nálam ők máig megmaradtak, és valamilyen szinten önállósították is magukat. Kb. 10 van, ebből 8 fiú, és van egy kettő, aki közülük "csajozni" is szokott, de szerencsére nem veszik őket komolyan. Őket szexuálisan is a nőkhöz vonzódnak, én viszont egyáltalán nem.
- Sokszor gondoltam már arra, hogy átadom az egyik srácnak a terepet, egyébként is fiús fejem van, egy rövidebb hajjal meg lehetne oldani az egészet. Van amikor ez a gondolat nagyon feldob, hogy végre vége lenne a balf@szkodásomnak.
- Később ugyanettől a gondolattól megijedek, és fontolgatok mindenféle lehetőséget, hogyan tudnék legalább összebarátkozni egy sráccal, mert akkor megoldódna minden.
- Viszont ez nagyon nem akar sikerülni, ezért úgy érzem, csak gyáva vagyok és húzom az időt...
- Régebben egy pszichológus el akart küldeni a diliházba, de rájött, hogy a szüleim kitagadnának, ha megtudnák, hogy egy társasház" van a fejemben...
Tudom hogy elég zavaros amit írtam, én sem bírok kiigazodni magamon, ezért szeretném a segítségeteket kérni. Szerintetek mihez kezdjek?
szerintem ezek a képzeletbeli barátok akkor "jönnek létre", amikor az ember összezavarodik, és minden gondolatának egy azt pártoló, ahhoz hasonló egyént kreál, és azzal vitatja meg a dolgait, mintha csak egy barát lenne. ez olyasmi lehet, mint mikor nem tudunk dönteni, és egymást kizáró/egymással ellentétes gondolataink támadnak. ilyenkor kicsit olyan, mintha "magunkkal veszekednénk" a helyzetről. annyi, hogy itt személyiségek, emberek, vagy nem tudom hogy mondjam micsodák, alakítják a gondolatainkat.
egyébként nekem sose volt képzeletbeli barátom, úgyhogy lehet hogy az előbb leírt elképzelésem hülyeség. ha az légyszi írjátok meg!
egyébként12/L
Hello!
Jó lenne így 5 év elteltével tudni rólad, mi történt azóta?
(Egy időben bennem is munkálkodott néhány "entitás", nem igazán figyeltem meg mennyi, és milyen, de úgy tűnt 2 beszédesebb, egy hallgatagabb. Társaság, hülyülés, viták részesei voltak a mindennapokban. Mostanában érzem úgy, hogy már nem úgy gondolok magamra mint "mi", tehát már nem többesszámban. Fogalmam sincs mitől és hová tűnhettek. Vagy csak most van kuss? :) Mindettől függetlenül nem érzem jobban magam, továbbra is reményvesztetten, kilátástalanul létezem, nem tudom mit szeretnék a jövőben. - Azok számára pedig akik pislogva olvassák mindezt, úgy érezve hogy "Úristen, mennyi őrült személyiség járhat köztünk az utcán nap mint nap...", részben megértem. De ha az egyén tisztában van azzal amilyen, nem lesz senki számára közveszélyes, csak sokan mások nem igazán értik meg a gondolatait, "furcsának" találják - önkéntelenül is. Mintha ez látszana a kisugárzáson, "aurán".
Lehet nem rossz ez, így többféle módon is szemlélhető a világ, viszont egyszerűen, ahogy a "nagy átlag" látja... talán sohasem.)
Azóta..."egy"ként gondolok magamra, aki szerepeket játszik. Az a zavarodott lány aki ezt a kérdést kiírta, többnyire "alszik a süllyesztőben". Túlérzékeny, így csak érzelmileg semleges közegben, vagy az otthon biztonságában bújik elő. Persze az is közre játszott hogy időközben meghalt édesanyám. Párom azóta se volt, de a rondaság kérdése megoldódott plasztikával. Életem legjobb döntése, el sem tudom képzelni hogy húztam ki tavalyig.
Avagy az arcommal teljesen "okéban" vagyok, a testtel viszont egy kisebb bibi hogy nem vagyok túl dús keblű, ezért nem is érzem magam igazán nőnek. A viselkedésem is inkább fiús.
Bár a szexuális beállítottságomban a tendencia megfordult, sokkal a inkább a férfiakhoz húzok. Ők viszont továbbra se kedvelnek, csak a nők. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!