Ki mit érez, mikor hallgatja az alábbi számot? Legyetek szívesek sokan meghallgatni! Köszönöm.
Hans Zimmer - Davy Jones
http://www.youtube.com/watch?v=AeEZ4HbIqTM
Csak egyszerű kíváncsiság.
Nekem igy hirtelen egy feher szoba villant be, ahova be vagyok zarva...nemtudom minek. Majd egy csatater ahol meg kell kuzdenem az 'ellenfellel'. A vegen pedig egy utca, melette sok szep haz, es hogy ott setalok, es jonnek szembe velem anyak akik babakocsit tolna maguk elott, amirol egy csomo babajatek csung le.
De hogy mitol gondolom ezeket, fogalmam sincs, ez jelent meg elottem, ahogy elindult a zene. :)
felbátorodást! Előre! Itt a nagy esély.
Nekem minden filmzenétől ilyen csata-képek jelennek meg a fejemben, és mindegyik rendkívüli érzéssel tölt el... (na jó, azért van béna soundtrack is)
16/f
Nem tudom valakinek feltűnt e, de a szám Davy Jones-ról szol...
Akiről meg a film alapján tudjuk, hogy nem volt gonosz ember, de elárulták és ezután "szörny" lett belőle...
a végén lassú rész, Jones meghal, nem szenved tovább és teste örök időkre a tengerbe hullik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!