Ki mit érez, mikor hallgatja az alábbi számot? Legyetek szívesek sokan meghallgatni! Köszönöm.
Hans Zimmer - Davy Jones
http://www.youtube.com/watch?v=AeEZ4HbIqTM
Csak egyszerű kíváncsiság.
Nekem olyan megnyugtató (:
Imádom a filmzenéket.. bár nem tudom, de nekem kicsit Harry Potter fílingem van tőle, hiába Karib soundtrack.. :D
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
De eszembe jutott, hogy bunkó voltam, hiszen a saját véleményemet le sem írtam!
Nos én kétféleképpen érzek:
1- Van egy ember, először a gyengéd, kedves oldalát "láthatjuk meg", majd, valamiért egy 180 fokos fordulatot vesznek az érzései.
2- Egyszerűen tömör hatalmat sugároz, ami persze egy lepel mögött bújik meg, ez a lepel, most a szám "aranyos" kezdete.
hát nemtudom....
nekem a szám eleje nagyon tetszik, érzelmes és megnyugtató, de mikor felgyorsul akkor meg szinte félni lehet tőle(14/L)
Tetszett. Nekem semmi bajom sincs azzal, hogy begyorsul, szerintem nem lesz ijesztő sem. Mondom, nekem tetszik.
14/l
Az eleje olyan (kb 5 mp-ig) mintha Harry Potter filmet néznék, aztán kb 50 mp-ig fekszem a babaágyban. A többi részben pedig üldöznek, és a végén amikor megint ez a kattogás megy, akkor megmenekülök, elbújok valahová.
Nekem ez jutott eszembe!
Giselle
Én azt érzem, hogy miért nem vagyok egy hatalmas, hangulatos, kissé sötét koncertteremben ahol élőben hallhatom csukott szemmel, ahogy zeng a dob, meg a többi hangszer...
Hans Zimmer nagyon jó..
...köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!