Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
26 évesen. Keresni állandó munkát, lassan lakást venni, biztos hátteret teremteni, vagy mindig új lehetőségeket keresni, megismerni más kultúrákat, mindig új embereket, viszont ez ugye mindig kicsit (nagyon) bizonytalansággal, kockázattal jár (tehát egyszer sokkal jobban él az ember, egyszer pedig kicsit rosszabbul, de azért a szükséges dolgok mindig megvannak). Ti melyiket választanátok? (Én nem tudom mit szeretnék, ezt is azt is, hangulattól függően, ezért kérdezem, hogy ti hogy látjátok. A lehetőségeket mindig megtalálom, szóval ez nem akadály)2011. márc. 30. 23:55
11/12 anonim válasza:
De viszont igy szabadabb vagy utazgatás terén mivel nem köt ide semmi,ha lenne párod akkor furcsa lenne ha utazgatnál nélküle..De amúgy értem miröl beszélsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!