Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket nem zavar, ha egy fiú...

Titeket nem zavar, ha egy fiú az utcára köp, "csulázik"?

Figyelt kérdés

én nagyon undorodom tőle

16/L

2011. márc. 30. 20:44
 1/9 szamóca. ***** válasza:
74%
én meg lesz*rom
2011. márc. 30. 20:54
 2/9 szamóca. ***** válasza:
74%
mármint nem szószerint. az lenne cask a testnedv-orgia
2011. márc. 30. 20:55
 3/9 anonim válasza:
De zavar, undorító, utána meg lehet kerülgetni.:S
2011. márc. 30. 21:34
 4/9 Mentifantezsvér ***** válasza:
Szerintem elég gusztustalan.... de láttam már olyanokat akik a kukába köpnek..:D velük nincs gondom...:P
2011. márc. 30. 23:13
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
sztem szekkszi:D
2011. márc. 31. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahol a sulim van, én nem tudom kik laknak abba az utcába, de komolyan mindíg teli van köpködve az egész járda! Iszonyat ocsmány, és ott kell kacsázni a csulahegyek közt.

Nem tudom milyen véleménnyel lenne egy ilyen köpködő ha oda mennék hozzá és szájon hánynám.. Biztos nem tetszene neki..

2011. márc. 31. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem érdekel különösebben. Egyébként errefelé nemcsak a fiúk csinálják.
2011. márc. 31. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Undorító. Főleg mikor buszmegállóban állok, srác lehajtja a fejét és szolidan az orra elé csul egy orbitálisat. Legszívesebben képen törölném vagy felnyalatnám vele, dehát természetesen semmi közöm hozzá : )
2011. márc. 31. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm, ha alkoholizál, folyamatosan köpköd és gátlástalanul nemcsak az utcán még a vonaton is. múltkor rászóltam, mikor már egy méteres tócsában álldogált..amúgy nem pont a végtermék idegesít, inkább az, amikor távozik a köpet a gazdatestből.
2011. ápr. 1. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!