Velem meg mi a bánat történik?
Figyelt kérdés
Nagyon meg kedveltem az egyik osztálytársamat. Jóban is vagyunk meg jól is érzem vele magam. Viszont kezdem egyre jobban megkedvelni, hogy az már ijesztő... Az a gond hogy mindketten lányok vagyunk... Remélem nem táplálok iránta gyengéd érzelmeket, mert az nagyon nem lenne jó. Csak éppen nem tudom ezt hova tenni. Mert szeretem, de abban reménykedem, hogy nem úgy... Vagy hogy lehet ezt eldönteni? Mert már nem bírom sok cérnával ezt a hülyeségemet...2011. márc. 30. 16:58
11/14 anonim válasza:
Leírtad a választ.. : ) Ebben a korban ez normális, de ne őrlődj sokat ezen, mert csak beleűzöd magad, aztán meg már nem tudsz kimászni. Nem mintha elítélném a másságot, de hidd el jobban jársz, ha ilyen dolgokra igyekszel nem gondolni. Tapasztalat.
19N
12/14 anonim válasza:
Biztos, hogy egyszerűen csak bejön a külseje, mert szebb az átlagos embereknél, jó illata van, vagy kellemes ránézni, hozzáérni, ilyesmik. Ez olyan, hogy lány létemre is ismerek ilyen embereket, van az a bizonyos szépség, amire még én is azt mondom, hogy úristen egésznap nézni akarlak, kb olyanok, mint a Harry Potterben a vélák, imádom ha hozzámérnek meg velük lehetek, mert annyira szépek hogy kb én is megb*sznám őket. :D Szerintem veled is hasonló lehet, majd ha évekig vele leszel még, megszokod a jelenlétét.
13/14 anonim válasza:
Nekem olyan érzésem van azokból amiket írtál, hogy inkább csak az érintésre simogatásra ölelésre vágy egy másik korod béli személytől. és ő most ebbe épp jól belepasszol. próbálj meg találni egy fiút, akit vonzónak is találsz, ha vele is ezt érzed akkor nincs gond. ha meg nem,a lezbiológia sem nagy cucc manapság.
14/14 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, egy ideig amikor tök egyedül voltam (ilyen kis visszahúzódó nyavalya voltam egy hátsó padban, tudod :D) akkor volt egy csaj, akivel ugyanarra laktunk. Mindig ketten mentünk haza, tök jól elbeszélgettünk meg minden, és elkezdtem túlságosan is szeretni. Először én is megijedtem, hogy biszex vagyok, de az a helyzet, hogy (túl) mélyen tudok szeretni embereket. Ma már "hozzászoktam" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!