Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Velem meg mi a bánat történik?

Velem meg mi a bánat történik?

Figyelt kérdés
Nagyon meg kedveltem az egyik osztálytársamat. Jóban is vagyunk meg jól is érzem vele magam. Viszont kezdem egyre jobban megkedvelni, hogy az már ijesztő... Az a gond hogy mindketten lányok vagyunk... Remélem nem táplálok iránta gyengéd érzelmeket, mert az nagyon nem lenne jó. Csak éppen nem tudom ezt hova tenni. Mert szeretem, de abban reménykedem, hogy nem úgy... Vagy hogy lehet ezt eldönteni? Mert már nem bírom sok cérnával ezt a hülyeségemet...
2011. márc. 30. 16:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű: szexuális értelemben kívánod-e vagy sem?

Ha nem vagy ilyen szempontból ráindulva, akkor csak mint barátot szereted, és nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen mélyen tudsz érezni egy barát iránt. :)

2011. márc. 30. 17:01
 2/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. márc. 30. 17:07
 3/14 A kérdező kommentje:

15 vagyok. Persze most mindenki azt fogja írni, hogy ebben a korban ez teljesen normális... :D

Hát azt nem tudom pontosan megmondani, hogy hogyan is érzek, mert ha megölel vagy hozzám ér, az rohadtul jó érzés.

2011. márc. 30. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát...próbálj meg belegondolni, elképzelni hogy milyen lenne vele lenni szexuálisan...ha izgat a téma, akkor valószínű hogy többet érzel :P
2011. márc. 30. 17:25
 5/14 anonim ***** válasza:
És hogy állsz a fiúkkal? Szeretnél járni valamelyik osztálytársaddal? Próbáld elképzelni, milyen lenne. (Vagy milyen volt, ha már volt.)
2011. márc. 30. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:
mutálódsz
2011. márc. 30. 17:29
 7/14 A kérdező kommentje:

Bár még nem volt barátom, de érzek vonzalmat a hím egyedek iránt. :D

Mutálódok... Átalakulok egy szőrös, csápos, oroszlánnal keresztezett élőlénnyé vagy mi? :D

2011. márc. 30. 17:44
 8/14 anonim ***** válasza:
Azt azért nem. :) Legrosszabb esetben kiderül, hogy biszex vagy, bár azért a leírtakból én nem hamarkodnám el az ilyenfajta megítélést.
2011. márc. 31. 10:03
 9/14 A kérdező kommentje:
Úgy érzem szexuális értelemben nem kívánom. De lehetséges az, hogy ilyen mélyen barátilag szeressem?
2011. márc. 31. 17:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell tudnod. De ha így is van, nincs benne semmi rossz, nem kell aggódnod. Ha emiatt elfordulsz a fiúktól, akkor kicsit necces, bár manapság... :)
2011. márc. 31. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!