Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne élmodozzak...

Mit tegyek hogy ne élmodozzak folyton?

Figyelt kérdés
mindig álmodozok olyan dolgokról (jó dolgokról) amik sosem történhetnek meg és amikor visszatérek a valóságba akkor borzalmas mit tegyek :(
2011. márc. 27. 19:46
 1/7 A kérdező kommentje:
álmodozzak*
2011. márc. 27. 19:46
 2/7 szamóca. ***** válasza:
hm...egyszer majd rájössz hogy a valóság néha sokkal cifrább, sőt, néha jobb mint amit el tudsz képzelni. valószínűleg rövid ideig fog tartani, és utána rossz lesz, de többet nem fogod értékelni az álmodozást. nem olyan.
2011. márc. 27. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is sokat álmodozom még most is.

Régen meg 8.-ban szinte nem is éltem. Megtanultam, neteztem, és utána zuhany és álmodozás.

Meg délutáni szundit nyomtam hogy álmodozhassak hamarabb mint este :D

Aztán rájöttem, hogy tenni is kéne az álmaimért valamit!

Am az jó ha vannak, mert akkor van célod, és tudod miért akarsz hajtani!

Don't live in your dreams,

But live your dreams!

Ne az álmaidban élj,

Hanem éld az álmaidat!

2011. márc. 27. 20:10
 4/7 anonim ***** válasza:

"Rossz úton jár az, Ki álmokból épít várat S közben elfelejt élni."

Milyen igaz. Én eddig álmokból éltem még talán most is, de szeretnék kitörni ebből. Úgyhogy megtudlak érteni teljesen!

/L

2011. ápr. 3. 00:20
 5/7 A kérdező kommentje:
hát velem úgy van hogy olyan dolgokrol álmodozok amik a valoságban lehetetlenségek és ezért utálom már a valoságot ://
2011. ápr. 3. 11:29
 6/7 szamóca. ***** válasza:
hidd el értem mit mondasz, én is álmodozós voltam.... de tényleg: egyszer majd a valóság valami olyat ad neked, ami felülmúlja az álmaidat. talán nem szituációkban, és talán nem lesz olyan mesés. de érzésben felülmúlja, és onnantól kezdve nem fogsz álmodozni. egyszerűen azért, mert megérted és megérzed, hogy azok csak üres képek. tlaán ezt még msot nem így látod, de hidd el azok. tud az élet olyat produkálni hogy a legmerészebb álmod is ármikor elhagynád érte :) a lényeg hogy ezt ne taszísd el magadtól. ne várd azokat az álmokat, amik lehetetlenek. várj valamit, de ne konkrétumot. ha úgy állsz hozzá hogy neked az kell, elzárod magad attól, ami lehet hogy sokkal jobb. csak várd a szépet és jönni fog:) aztán már nem lehetetlen dolgokról álmodozol majd, hanem arról ami megtörtént veled- újra és újra, és ha szerencséd van átélheted többször.
2011. ápr. 3. 14:16
 7/7 anonim válasza:
Velem is hasonló volt/van... idestova több, mint 2 éve, de szerintem most sikerül csak kitörnöm belőle... emlékszem volt, amikor 9-kor lefeküdtem és hajnali 3-ig álmodoztam :$
2011. ápr. 3. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!