Szerintetek miért kapok folyton röhögőgörcsöt?
22:22 amarha ...eltudom képzelni nagy lehetett..xDD
majd egyszer az órán ha beszél a tanító én is arra fogok gondolni aztán majd kiesek a padból a röhögéstől..xDD :))
egyébként engem is sokszor kap el a röhögőgörcs..xDD
Ilyen velem is szokott lenni, hogy érdekes dolgokat képzelek el. PL:
Egyszer egy üzletbe berepült valami madár, én meg fizikaórán elképzeltem, h a tanár ott repked a pocok között:))
Gyerekek, addig jó, amég normálisan tudtok röhögni, nem úgy mint pl. én. Nekem kétféle röhögésem van, az egyik a légzéskorlátozásos BDSM-filmből szökött, fuldokló, rákos kecske-röhögés (az idősebbek, ha emlékeznek egy régi rajzfilm Mardel nevű szereplőjére, akkor tudják), a másik meg kb. egy részeg papagájhoz hasonló.
A röhögőgörcs talán azért alakul ki, mert az alanyt hirtelen éri nagy dózisú vicc(es helyzet). Kb. mint az úszóknál a lábgörcs, vagy a hirtelen hajolás következtében létrejövő hát-becsípődés.
jaja itt ott én is gondolok minden hülyeségre aztán szakadok a röhögéstől :D
amugy meg hát igen..próbáld meg vissza tartani vagy nemtudom ..ha elkap a röhögőgörcs gondolj valami másra ami nem annyira vitszes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!