Érzitek-e, hogy talán rossz helyre születtetek?
Nem arra gondolok,hogy rosz országbaés rossz körülmények közé születtem!
Inkább arra gondolok,hogy talán rossz bolygóra!
Itt semmit sem tudok alkotn,ami igazán hasznos,annélkül,hogy minden lépésemet ne akadályozzák.
az emberek inkább a saját maguknak ártó dolgokat tennék.
Nem vallásról beszélek.
De nem látom értelmét ezen a világon semminek!:se kormányoknak,se törvényeknek,se intézményeknek.Inkább gátolják az emberi jólétet.
Minden mindenre kihat ugyhogy kénytelen vagyok itt tehetetlnül türni ezt a hülyeséget.
Máshol szeretnék élni,ahol az emberek SZABADOK!
Teljesen ugyanígy érzek! DE ami furcsa, hogy már gyerekkorom óta úgy érzem,hogy nekem más bolygón lenne a helyem. Már akkor sem éreztem magam jól az emberek közt. :S
Persze megvagyok én velük, mondjuk nem vagyok egy szóbetyár de nem találom a helyemet soha sehol sem, néha aggaszt hogy miért vagyok ilyen, de már kezdem elfogadni úgy ahogy. Gondoltam én arra is,hogy egy lakatlan szigetre elmenni ahol senki sincsen, de ez meg öngyilkossággal egyenlő...úgyhogy talán majd következő életemben jobb lesz minden.
Nekem a fejemben van egy úgymond Élet amit én annak neveznék, ahol az emberek jólétét nem szabnák meg, ahol a pénz nem számítana csak a szeretet... de ez csak álom tényleg akkor nagyon jól érzem magam de egyben elérhetetlennek is tűnik és ilyenkor vége szakad minden álmodozásnak. Mert itt ezen a bolygón egy ember sem lehet az aki, mert mindig van valami ami a háttérből közbeszól.
Lehetne másképp is, de az ember még nem fejlett erre , talán majd hosszú évek után megérnek rá..
üdv.
19l
20:19
Látom te nem értetél meg!
Én nem akarok semmi nagyot alkotni,nem akarok hires és sikeres lenni.Mert ezek mind hülyeségek.És ezektől sem érzem magam jól a világban,mert ez mind kihat rám és érint akaratlanul is hisz it vagyok.
Igen élni akarok csak nem egy ilyen világban!
Erre mondom azt hogy talán más bolygóra kellett volna születnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!