Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Régebben tényleg jobb volt élni?

Régebben tényleg jobb volt élni?

Figyelt kérdés

az ilyen 1900-as és 1980 as évek között mondjuk gyereknek lenni. én most vagyok 16 éves és nagyjábol nincs sok barátom mert kiközösítenek mert én nem iszok nem cigizek nem füvezek stb... én inkább kimennék focizni meg ilyen dolgok... kedvenc könyvem a pál utcai fiúk belegondolok milyen jo lett volna ott felnőni pedig már azért ők se "gyerekek" voltak

apuval is beszéltem erről azt mondja hogy sajnos tudja hogy milyenek ezek a mai fiatalok és azt mondja hogy sajnálja hogy ilyen világban kell felnőnöm szerinte nagyon boldog éveim lett volna akkor mikor ő gyerek volt

2011. márc. 27. 13:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"h te most itt tudj élni és magyarul tudj "

Ha a történelem más fordulatot vesz, akkor most más nép, más nyelven mondaná ugyanezt.

Ez az ország azért van itt és most, mert ezer éve egy király megölte az unokabátyját, megvakíttatta az unokatestvérét, és erőszakkal katolikussá tett mindenkit. Ezt nem lehet elítélni a mai kor normái szerint, mert akkor ez általános eljárás volt. De azt is abszurdum állítani, hogy akkor minden jobb volt. Akármilyen norma szerint.

2011. márc. 27. 19:10
 12/16 anonim ***** válasza:

de minden bizonnyal jobb volt.a mai emberek a saját szarukat is megennék.megbolondulnak ha a szomszéd ferrárit vett akkor nekem mégjobb kell.a legtöbb fiatalba emberség sincs.lassan a férfiak nőisesebbek lesznek mint maguk a nők.sokan DOLGOZNI se akarnak!!!mind ha nemtom én hol élnénk?erre vagy büszke?arra h a társadalom degeneráltá válik?az előzőben írtad h mindenki járhat iskolába.és mekkora eredményekkel?van olyan gyerek aki azt hiszi h lila a tehén meg h van izzadásgátló meg 3 életed van úgy h kétx megölhetlek stb.

lehet h meg van az esély rá h fejlődjünk de erre a világra nem vagyok büszke.

az akkori emberek azért harcoltak amiben hittek.lehet h butaságok voltak de ez az amit a mai emberek nem mernek.nem tudnak még saját magukért se kiállni.

2011. márc. 27. 19:45
 13/16 anonim ***** válasza:

"de minden bizonnyal jobb volt.a mai emberek a saját szarukat is megennék.megbolondulnak ha a szomszéd ferrárit vett akkor nekem mégjobb kell"

"az akkori emberek azért harcoltak amiben hittek.lehet h butaságok voltak"

A mai butaság viszont megbocsáthatatlan. Igen, csak ennyi bajom van ezzel a fenenagy nosztalgiával.

2011. márc. 27. 20:33
 14/16 anonim ***** válasza:
2011. márc. 29. 00:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Egy remek videó a témáról angolul.

[link]

2011. márc. 30. 11:53
 16/16 anonim ***** válasza:

19:45

"a férfiak nőisesebbek lesznek mint maguk a nők" Bvzibár mellett laksz vagy mi? Ez egy bazinagy túlzás, az átlag férfi az nem nőies...

Régen pedig kevesebbet fürödtek, ha a középkorig visszamegyünk, akkor nagggyon keveset. Büdösek voltak. Az úrihölgyek parókát hordtak, ami alatt megtelepedtek a tetvet, nem volt vízvezeték, városokon nem mindenkinek volt kerti gravitációs... szépen jellemez téged amiket írtál, nagyobbnál nagyobb baromság.

De azért van egy jó hírem annak aki szerint jobb volt régen:

Költözzön középkori faluba! Létezik ilyen, és ott mindenki hű a szerepéhez. Vagy amisok-hoz vagy hogy hívják azokat a sötét vallásosokat akik nélkülöznek minden elektromos eszközt...

2011. ápr. 5. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!