Hogyan találjak magamra?
Nem találom önmagam. Valahogy, egy két hete semmi sincs körülöttem rendben. Minden barátom csak úgy elhúzott mellőlem, nem mondják meg, hogy mi a bajuk velem. Aíg ők ebben a szuper napsütéses időben együtt bandáznak, én kirekesztettnek érzem magamat. Szükségem lenne szerintem valakire, akinek elmondhatom ezeket a dolgokat. A szüleim éjjel-nappal dolgoznak még hétvégén is, alig látom őket, így beszélgetni nincs időm velük. A nővérem 24 éves, a barátjával tölti minden idejét, lassan új családja lesz, neki sincs rám ideje.
Volt olyan aki azt mondta kérdezzem meg hogy mit csináltam a "barátaim"mal. Dehát szóba se állnak szinte velem....És nem tudom hogy mitévő legyek! Annyira szeretném a gondjaimat megosztani valakivel, aki megért, meg olyan jó lenne, ha lenne valaki akivel számíthatunk egymásra!
14/L
Az elsőnek: hát tudod bölcsebb maradtál volna, ha nem mondtál volna semmit.
Másodiknak: Az a baj, hogy nekem szükségem lenne valakire aki velem van. És sajnos úgy érzem, csak kihasználnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!