Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan találjak magamra?

Hogyan találjak magamra?

Figyelt kérdés

Nem találom önmagam. Valahogy, egy két hete semmi sincs körülöttem rendben. Minden barátom csak úgy elhúzott mellőlem, nem mondják meg, hogy mi a bajuk velem. Aíg ők ebben a szuper napsütéses időben együtt bandáznak, én kirekesztettnek érzem magamat. Szükségem lenne szerintem valakire, akinek elmondhatom ezeket a dolgokat. A szüleim éjjel-nappal dolgoznak még hétvégén is, alig látom őket, így beszélgetni nincs időm velük. A nővérem 24 éves, a barátjával tölti minden idejét, lassan új családja lesz, neki sincs rám ideje.

Volt olyan aki azt mondta kérdezzem meg hogy mit csináltam a "barátaim"mal. Dehát szóba se állnak szinte velem....És nem tudom hogy mitévő legyek! Annyira szeretném a gondjaimat megosztani valakivel, aki megért, meg olyan jó lenne, ha lenne valaki akivel számíthatunk egymásra!

14/L

2011. márc. 18. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
GPS
2011. márc. 18. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélnek veled nem nevezhetők barátoknak. Legtöbbször csak magadra számíthatsz, és magadban kell megbíznod. Mások felfoghatják a problémáidat, de megérteni nem biztos hogy meg tudják. Mert te te vagy, ők meg ők. Egy ember nem tudja teljesen átérezni amit te, mert nem úgy éli át azt a dolgot ahogy te. Ezért szerintem magadban kell lerendezned.
2011. márc. 18. 21:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Az elsőnek: hát tudod bölcsebb maradtál volna, ha nem mondtál volna semmit.

Másodiknak: Az a baj, hogy nekem szükségem lenne valakire aki velem van. És sajnos úgy érzem, csak kihasználnak...

2011. márc. 19. 14:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy független embert, hogy szerinte miért nem beszélnek veled. Nálunk is van ilyen, hogy valaki valamin megsértődik, és akkor többé senki sem áll szóba azzal, akire megsértődött. De ezekről mások előtt beszélnek,így lehet, valaki hallott róla valamit.
2011. márc. 19. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!